Chicago, IL
55°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 8mph S
Humidity: 83%
Pressure: 29.94"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
61°F
63°F
64°F
64°F
66°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

JUNAČKI PODVIG U JEDNOM OD PREDGRAĐA PARIZA: Lepa Požarevljanka pljačkaša naterala u beg!

Vozač autobusa, očevidac scene, počeo da joj aplaudira pošto je mladić pobegao a njemu su se pridružili i putnici u autobusu.

Prošlog četvrtka hrabra Marija, rodom iz Požarevca, napravila je pravi junački podvig u jednom od predgrađa Pariza. Utoliko je ovaj podvig veći znajući da ga je načinila jedna žena.

Francuska ima sve većih problema što se tiče bezbednosti a na svakom koraku se mogu primetiti krađe, bezrazložni napadi na osobe, a svakodnevno se mogu pročitati vesti iz crne hronike sa smrtnim ishodom. Pojedini građani uzimaju zakon u svoje ruke kako bi zaštitili sebe i svoju porodicu.

Marija J. koja živi u jednom od predgrađa Pariza, doživela je veliku neprijatnost ali je samo svojom hladnokrvnošću i hrabrošću uspela da izađe kao pobednik. Naime, ona je prošlog četvrtka putovala linijom 5 pariskog metroa. Izašla je na zadnjoj stanici Bobigny – Pablo Picasso i ušla u autobus na liniji 620. Odmah po ulasku u autobus dočekala je velika neprijatnost.

„Dok sam kupovala i plaćala kartu za prevoz vozaču, jedan dečko se prišunjao iza mene i izvukao mi telefon iz džepa jakne. Sva sreća ja sam slušala muziku preko slušalica pa sam tako primetila da mi je otet telefon. U trenutku sam se okrenula i brzo reagovala. Mladić je hteo da pobegne ali ja sam ga uhvatila za ruku i zatražila telefon koji je on držao čvrsto u ruci. Pošto ga nije puštao iz ruke, uspela sam da mu uvrnem ruku a on je jauknuo i ispustio telefon. Dok sam ja uzimala telefon, on je već pobegao iz autobusa“, u jednom dahu je ispričala Marija.

Kako je rekla, reagovala je instiktivno a na naše pitanje da li joj je neko pritekao u pomoć, rekla je da nije ali da je vozač autobusa, svedok scene, počeo da aplaudira pošto je mladić pobegao a njemu su se pridružili i prisutni putnici u autobusu.

PROČITAJTE VIŠE:

PATRIJARH PORFIRIJE POZVAO VERNIKE: Ceo veliki post posvetite Kosovu i Metohiji!

SRPSKA TIKTOKERKA NA ALJASCI: Iva radi 16 sati dnevno i mesečno zarađuje 7000 dolara! (VIDEO)

UČINIO NEMOGUĆE: Todor iz Murtenice pripitomio krdo divljih svinja! (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Kurir

YOU MAY LIKE