Connect with us

Srbija

HIMNA KARANTINA DOBILA 2.DEO: Nađa ponovo obradila Mocarta i oduševila sve svojim stihovima(VIDEO)

Published

on

Nađa Đoković (25) iz Užica je devojka koja je pre mesec i po dana, usred vanrednog stanja i policijskog časa, oduševila Srbe širom planete prepevavši “Turski marš” Volfganga Amadeusa Mocarta.

Duhoviti stihovi koji su govorili o pandemiji korona virusa iz ženske perspektive vrlo brzo su postali hit na društvenim mrežama, a Nađa je postala online zvezda.

Ovih dana opet je bila inspirisana, pa je snimila i nastavak pesme koji će, ne sumnjamo, opet izazvati lavinu pozitivnih reakcija i komentara.

Nađa je inače svestrana umetnica Da Vinčijevskog tipa, bavi se pevanjem, glumom, sviranjem, komponovanjem, crtanjem, modelingom, fotografijom, pisanjem, a o tome kako je došla na ideju da snimi prvio nastavak pesme svojevremeno je rekla:

SVESTRANA UMETNICA: Nađa ponovon prepevala Turski marš

“Ideja je nastala zahvaljujući dokolici, dakle, isto kao i sama filozofija, višak slobodnog vremena rezultirao je pojačanom inspiracijom za ovako nešto. Tekst nije bio problem napisati, prosto je navirala inspiracija bazirana na trenutnim okolnostima. Veliki je bio izazov, obzirom na tempo kompozicije, ali nisam zaista verovala da ću uspeti, jer se nikad ranije nisam oprobala u nečem sličnom. Ne znam čak da li bih umela da ponovim, bez greške”, otkriva ona.

Na pitanje iz koliko je puta snimila pesmu, koju zbog pomenutog tempa kompozicije izgovara, tj.peva toliko brzo da izvodi prave pravcate jezičke vratolomije, ona kaže:

“Snimila sam iz drugog puta, a nakon snimljenog, više nijednom nisam uspela da ponovim sasvim tačno! Inače mi nije prirodno da govorim previše brzo, naprotiv. Ovo smatram jednim glumačkim uspehom”, izjavila je Nađa svojevremeno.

Poslušajte i pogledajte kako zvuči nastavak pesme….

Tekst: Antonije Kovačević Foto: Youtube

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement