Chicago, IL
50°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.75"Hg
UV index: 2
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
50°F
52°F
50°F
50°F
50°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 45°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

GLUMAC SE POVUKAO SA SCENE ZBOG ZDRAVLJA: “Pišem poeziju, boravim u prirodi, a bolovi su sada podnošljivi!”

Glumac Dragan Gagi Jovanović (57) se 2018. godine povukao iz pozorišta zbog jakih bolova u leđima prouzrokovanih diskus hernijom, nije i slutio da će pauza trajati blizu pet godina.

Povremeno je igrao u filmovima i serijama kada mu je zdravstveno stanje to dopuštalo, ali s obzirom na to da nije u stanju da sat i po – dva bude fizički aktivan na pozorišnu scenu se nije vraćao.

Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je sada mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena sam proveo u prirodi, na Zlatiboru.

PROČITAJTE VIŠE:

Gagi Jovanović trenutno sa prijateljem, rediteljem Vasilijem Nikitovićem snima film i seriju “Kruna”. Uželeo se posla, posebno s ljudima i u ambijentu koji mu prijaju. Tumači glavnu ulogu, kralja čerge Romana, a ističe da ga za ovaj projekat niko nije zvao.

Sam sam se pozvao pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija, i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram ponekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana.

POVEZANE TEME:

KOJO JE BIO SRBIN, A USTAŠA? Ponosio se ovom “titulom”, a na nadgrobnom spomeniku ju je ispisao ćirilicom! (FOTO)

BOSANAC NAJPOPULARNIJI JUTJUBER NA BALKANU: Ima skoro 3 miliona pratilaca, a evo koliko novca zarađuje! (VIDEO)

STRAŠAN ZEMLJOTRES POGODIO TURSKU I SIRIJU: Najmanje 500 mrtvih, zgrade sravnjene sa zemljom! (VIDEO)

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE