Connect with us

sport

FRKA ZBOG JOKIĆA I MVP TITULE: Šekil i Čarls Barkli se posvađali u studiju zbog srpskog asa! (VIDEO)

Published

on

Najbolji košarkaš Srbije Nikola Jokić vodi veliku bitku za ovogodišnje zvanje najkorisnijeg igrača u NBA, a najveći konkurent za titulu MVP mu je centar Filadelfije Siksersa Džoel Embid, koji ima podršku medija i NBA lige u trci za prestižnu nagradu, u čemu se nekada ne biraju sredstva, pa se Jokićeva statistika lažira, kao što se to desilo na poznatoj sportskoj televiziji ESPN .

Iako je propustio dobar deo sezone (čak 18 utakmica), Embida favorizuju u trci za titulu MVP, dok s druge strane Jokića sapliću na sve strane, komentarima da slabije igra odbranu, što statistika demantuje.

Sledeći zdravu logiku po kojoj MVP znači “Najkorisniji igrač prvenstva”, postavlja se pitanje kako najkorisniji može biti onaj koji nije bio zdrav i nije odigrao veliki broj utakmice, kao što je slučaj sa Embidom?

Na ovu temu su se kasno sinoć žestoko posvađali i bivši veliki košarkaški asovi, a sada komentatori kanala TNT. I dok je Šejkil O Nil pružio podršku Embida, tvrdeći da bi i pored dugog odsustva sa terena trebao da postane MVP, legendarni Brbljivac, Čarls Barkli, žestoko se usprotivio i stao na Jokićevu stranu, za koga je glasao i treći komentator, Keni Smit.

Uostalom, pogledajte šta se dešavalo u studiju TNT…

Piše: Antonije Kovačević Foto: TNT

Advertisement