Connect with us

Amerika

DŽEJKOB BLEJK NIJE MUČENIK NEGO KRIMINALAC: Silovao je majku sopstvene dece, pre nego što ga je policija stigla!

Published

on

Izveštavanje medija o Džejkobu Blejku retko pominje kako je postojao nalog za njegovo hapšenje zbog niza porodičnih incidenta. Zločin za koji je Blejk optužen često nije prikazan kako treba, uprkos činjenici da bi njegov navodni prestup morao biti relevantan za pucnjavu koja se dogodila u nedelju. To može biti veoma uputno za njegovo stanje uma, njegov karakter i sklonost ka nasilju. Takođe, to objašnjava zašto su policajci uopšte pozvani na lice mesta.

Prema krivičnoj prijavi koju ovde možete pronaći OVDE, Blejkova bivša devojka tvrdi da je Blejk u njenu kuću ušao nepozvan rano ujutru u nedelju, 3. maja 2020. Ona je rekla kako se probudila videvši ga u svojoj sobi kako stoji iznad. Ono što se zatim dogodilo, prema njenom svedočenju, vrlo je zastrašujuće:

LNB je izjavila kako ju je oko 6:00 časova ujutru probudio otac njene dece, Džejkob Blejk, ovde poznat kao okrivljeni, koji je stajao nad njom rekavši: “Hoću svoje sranje.” Dok je LNB ležala u svom krevetu na leđima, okrivljeni je iznenada i bez upozorenja, posegnuo rukom između njenih nogu, penetrirao je vaginalno prstom, zatim izvadio prst i pomirisao rekavši: “Miriše kao da si bila sa drugim muškarcem.”

U tužbi stoji da je Blejk, nakon što je navodno počinio ovaj nasilni i ponižavajući čin nad žrtvom, odmah napustio sobu, uzeo joj ključ i debitnu karticu i odvezao se u svom automobilu. Žrtva je rekla kako je dva puta podigao novac sa ukradene kartice. Žalba, tako, pruža određeni kontekst za odnos žrtve i Blejka:

LNB je navela da ona i optuženi imaju troje dece, ali da nikada nisu živeli zajedno tokom osam godina koliko su u vezi. LNB je izjavila da je okrivljeni nezaposlen, ne poseduje vozilo, kao i da ne želi da otkrije gde okrivljeni trenutno živi. LNB je takođe izjavila kako ju je tokom proteklih osam godina optuženi fizički napadao oko dva puta godišnje, kada god bi se žestoko napio.

Blejk je optužen 6. jula za seksualni napad trećeg stepena, upad na tuđi posed, kao i za neprimerno ponašanje povezano sa zlostavljanjem u porodici.

Ako su ove optužbe istinite, onda je Blejk serijski prestupnik i nasilni muškarac koji je pokušao da kontroliše svoju suprugu nasilmim ponašanjem. Da li činjenica da je on možda najobičniji ološ može značiti da je policija imala pravo da ga privede ili upuca? Ne, naravno da ne. Zbog toga je upravo i važna ćinjenica da policija nije tek tako nasumično povukla oroz i pucala mu u leđa.

Odazvali su se jer je njegova bivša devojka zvala pomoć. Ona je sama rekla kako Blejk nije trebalo da bude tu i kako joj je uzeo ključeve. Sada konačnp razumemo kontekst zašto on nije trabalo da bude tu i zašto je ona rekla da ga se plaši. Takođe, ona je izjavila kako se plađi onoga što je možda planirao da učini sa njenim ključevima. Kada su policajci pokušali da uhapse begunca, on se, prma policajcima opirao, iako njegov advokat osporava tu tvrdnju. U jednom trenutku, on je ili dohvatio nož ili ga je, verovatno, želeo da ga dohvati iz automobila.

Moguće je da će na isplivati detalji koji okrivljuju policajca, međutim sve što smo do sada čuli čini se da ukazuje na krivicu Džejkoba Blejka

Takođe, postavlja se i pitanje zašto organizacije poput NBA i NFL tako odlučno podržavaju čoveka koji je optužen za tako gnusne zločine nad svojom suprugom. Ove organizacije imaju naročito dugu i komplikovanu istoriju pružanja podrške nasilnicima. i izgleda da to ćčine ponovo ponovo.

Izvor: DailyWire
Foto: Printscreen YouTube / Good Morning America

Advertisement