Chicago, IL
39°
Cloudy
7:01 am4:19 pm CST
Feels like: 36°F
Wind: 6mph WNW
Humidity: 65%
Pressure: 30.02"Hg
UV index: 0
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
37°F
36°F
36°F
36°F
36°F
TueWedThuFriSat
41°F / 30°F
41°F / 36°F
52°F / 45°F
57°F / 45°F
46°F / 32°F

Published 1 year ago

By admin

DRAMATIČNA ISPOVEST JELENE DOKIĆ: Umalo sam skočila sa balkona sa 26. sprata i oduzela sebi život!

Čuvena teniserka Jelena Dokić otkrila je da je umalo pokušala da se ubije.

Ona je priznala da je bila na ivici da skoči sa balkona krajem aprila ove godine.

Poznato je da se Jelena godinama borila sa posledicama koje je na nju ostavio odnos sa ocem Damirom Dokićem, na kog je viša puta ukazivala kao na nasilnog.

“Umalo sam skočila sa balkona na 26. spratu i oduzela sebi život 28.4.2022. Nikad neću zaboraviti taj dan. Sve je u magli. Sve je mračno. Nema tona, slike, ništa nema smisla. Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Poslednjih šest meseci su bili teški. Konstantno sam plakala svuda. Od sakirvanja u kupatilu na poslu, da bih obrisala suze i da niko ne vidi, do neprestanog plakanja kod kuće u svoja četiri zida, bilo je nepodnošljivo. Konstantna osećanja tuge i bola jednostavno nisu odlazila i život mi je bio rasturen”, počinje Jelena svoju ispovest.

Dodaje da krivi sebe, jer nije mislila da je dovoljno vredna ljubavi i da je uplašena.

“Takođe znam da ima još mnogo stvari zbog kojih mogu da budem zahvalna, a onda krećem da mrzim sebe jer se osećam tako, pošto se čini kao da nisam zahvalna, mora da nisam jer hoću da okončam sve. Takav zlokoban krug u glavi. Rezultat je da sam 28. aprila umalo skočila sa 26. sprata i nikad neću zaboraviti taj dan. Samo sam htela da bol i patnja prestanu. Povukla sam sebe sa ivice, ne znam ni sama kako sam to uspela da izvedem. Profesionalna pomoć mi je spasila život. Nije lako pisati ovo, ali sam uvek bila otvorena, iskrena i ranjiva pred vama i duboko verujem da deljenje naših priča pomaže da prođemo kroz stvari i pomažemo se međusobno”, navela je Jelena Dokić.

Istakla je i da nije sama u svetu koja se oseća tako, pa je to jedan od razloga zašto se ovog puta oglasila.

“Ne kažem da se sada osećam sjajno, ali sam definitivno na putu oporavka. Neki dani su bolji od drugih, ponekad idem korak unapred, nekad korak unazad, ali se borim i mislim da mogu da prođem kroz ovo. Verujem u to da je ok osećati ono što ja osećam. U redu je i da se oseća tuga, ali mora da se nastavi borba. To je ono što pokušavam i što me motiviše. Ne sramite se svojih osećanja. Ok je osećati se ovako i onda se vratiti i trgnuti. Moguće je, samo verujte. Volim vas sve i ovde smo da se borimo da bismo dočekali i sledeći dan. Vratiću se jača nego ikad”, zaključila je Dokićeva.

Izvor: Nova.rs Foto: Printscreen / Instagram @dokic_jelena

YOU MAY LIKE