Chicago, IL
63°
Clear
5:26 am8:07 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 0mph NNW
Humidity: 73%
Pressure: 29.84"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
64°F
66°F
68°F
72°F
75°F
SunMonTueWedThu
68°F / 57°F
82°F / 63°F
81°F / 61°F
72°F / 55°F
75°F / 57°F

Published 2 years ago

By admin

DRAMATIČAN RASPLET: Probudila se iz kome posle dve godine, pa optužila brata za kobni napad!

Žena iz Zapadne Virdžinije probudila se iz dvogodišnje kome i identifikovala svog brata kao napadača, saopštila je policija. Vanda Palmer optužila je svog brata da ju je napao u njenoj kući u junu 2020. Policija je saopštila da je Palmerova “napadnuta, isečena i ostavljena da umre”.

Policija je navela kako je Palmerovu zatekla u “uspravnom položaju” na kauču, sa teškim povredama verovatno nanesenim sekirom. Policija je isprva mislila da je Palmerova mrtva, ali su ubrzo shvatili da je još uvek živa i da diše. Oružje nikada nije pronađeno.

Policija je istražila slučaj, ali nikada nije uspela da podigne optužnicu. Sve se preokrenulo kada je policija dobila poziv iz ustanove za negu u kojoj se nalazila Palmer, i kada su rekli da je žrtva u mogućnosti da razgovara sa vlastima.

Danijel Palmer III, uhapšen je u petak i optužen za pokušaj ubistva i zlonamerno ranjavanje.

Prema krivičnoj prijavi, sestra i njen brat su imali istoriju nasilja, ali Danijel Palmer je negirao bilo kakvu umešanost u napad i rekao da nije bio u sestrinom domu danima pre napada.

Zamenik šerifa koji je intervjuisao Palmerovu u njenoj sobi, rekao je da je pokazala da se seća da je povređena u prikolici. Na pitanje ko ju je ranio, imenovala je brata, navodi se u prijavi.

“Na pitanje zašto ju je Danijel napao, Vanda je rekla da je bio zao”, navodi se u prijavi.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: CNN
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE