Chicago, IL
46°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 50%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
45°F
45°F
45°F
45°F
43°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

ĐOKOVIĆU PODRŠKA OD HRVATA: ATP marioneta korporacija, uz Novaka smo!

Novak Đoković je ugostio prvi dubl sveta, hrvatske tenisere Mata Pavića i Nikolu Mektića, na terenima svoje Akademije gde se sprema za Dubai.

Prvi reket sveta je na Dorćolu sparingovao sa velikim prijateljem Vasekom Pospišilom, dok su Pavić i Mektić vežbali na terenu pored ovih dana.

Takođe, Nole je veliki prijatelj sa hrvatskim dublašima, koji su bili gosti i poznatog podkasta.

Govorili su o odnosu sa Novakom, setili se i detalja sa Vimbldona, kada im je Đoković “upao” u intervju.

“Taj intervju je bio super, volimo mnogo Noleta. Mislim da ne bi bilo isto da smo mi njemu uleteli u intervju. Drago mi je zbog toga. Tada je bilo neko obećanje. Zbližavamo se i to je sjajno”, rekao je Mektić u podkastu Wish&Go.

Podržao je Mektić i PTPA, Novakovu organizaciju.

“Apsolutno smo sa Novakom. Mnogo manje znam nego Novak. Jednostavno, ATP je organizacija koja je marioneta velikih korporacija,” naglasio je Nikola Mektić.

Inače, Mektić je u intervjuu za Nova.rs na Australijan openu govorio o nepoštovanju koje je doživeo u Melburnu, na meču protiv Kirjosa i Kokinakisa.

“Sigurno je da publika ima uticaj na nivo njihove igre, ali bez obzira na to imali smo šansu u prvom setu i vratili smo ih u život. Bez obzira na sve možemo sebi da zamerimo, momci su imali odličan nivo bez obzira na sve, gledano samo to – zasluženo su pobedili”, rekao je Mektić.

U jednom momentu je Pavić prišao do glavnog sudije Đoma Kampistola iz Španije, a nije poznato o čemu su pričali. I zaista, Pavić je odlučio da to stavi po strani.

“Smatram da to nije bitno. Jednostavno, u nekim trenucima, u nekim stvarim Kirjos se ponaša dosta loše na terenu. U principu je problem što mu dopuštaju neke stvari koje nisu u opisu fer-pleja, u nekim stvarima se preteruje sa njegove strane. Jednostavno mu to dopuštaju, nije to toliko bitna situacija da se ulazi u srž problema, ali nekada nije lako podneti to”, odgovorio je Pavić na pitanje novinara.

Izvor: Nova.rs Foto: Srdjan Stevanović / Starsport.rs 

YOU MAY LIKE