Connect with us

Dijaspora

DOBRODOŠLI NA SERBIAN NEWS! Kanal iz Čikaga bez rialiti zvezda i silikonskih lepotica! (VIDEO)

Published

on

Urednik Serbian Timesa Antonije Kovačević predstavio je Serbian News, novi Youtube kanal dijaspore koji je krenuo sa radom u Čikagu.

“Plan je da Vas odsad, nadalje i ubuduće, uz pomoć dopisnika iz celog sveta, obaveštavaćemo o svemu važnom što se dešava u srpskoj i balkanskoj zajednici u Americi, ali i širom sveta.

Upoznaćete sjajne likove koji su napravili svetske karijere, ali i neke male, obične ljude, koji su imali uzbudljive, filmske životne priče.

Redovno ćemo Vas informisati o najvažnijim temama i događajima u Srbiji, Bosni i Hercegovini (Republici Srpskoj), Crnoj Gori, Makedoniji…

Imaćemo ekskluzivna uključenja iz gradova i sela, svugde gde se dešava nešto zanimljivo.

Nećemo se baviti dnevnom politikom, ali ćemo držati na oku kvarne političare. Nećemo se baviti rijaliti glupostima, a onima koji vole da se zaglupljuju poručujemo da odmah promene kanal.

Biće nam zadovoljstvo da u našem studiju ugostimo prave umetnike, glumce, muzičare, književnike, slikare. Kriterijum za gostovanje u našim emisijama neće biti količina silikona u usnama i grudima, nego veličina srca i mozga.

Biće nam čast da razgovaramo sa humanistima, naučnicima, lekarima, poljoprivrednicima, kamiondžijama, psiholozima, pedagozima, taksistima, pronalazačima, ljudima od biznisa. Svi oni su dobrodošli na Serbian News!

Na Serbian News nisu dobrodošli oni koji su se obogatili lopovlukom, kriminalom, sumnjivim privatizacijama, prevarama… onima koji žive na tuđi račun.

Serbian News je slobodna, nezavisna medijska produkcija. Ne zavisimo ni od koga osim od Vas, naših gledalaca. Budite uz nas i ubuduće tako što ćete jednim klikom zapratiti naš Youtube kanal.

Obećavam Vam – nećete zažaliti!”, poručio je urednik Serbian Newsa.

Piše: E.S.T Foto: Saša Lukić

Advertisement