Connect with us

aktuelno

DOBITNIK NOBELOVE NAGRADE UVEREN: Covid-19 je napravljen u laboratoriji, u njega je dodat HIV virus!

Published

on

Montanjije se nada da će Kinezi priznati šta se desilo u laboratoriji u Vuhanu

Uvreženu teoriju, prema kojoj je kovid19 virus proizvod prirodog porekla koji je na čoveka prenesen sa šišmiševa i pingolina, odbacuje francuski virusolog Lik Montanjije, dobitnik Nobelove nagradu za fiziologiju i medicinu 2008. godine za izolovanje HIV virusa.

Francuski naučnik tvrdi da je SARS-CoV-2 izašao iz laboratorije iz Vuhana i da su ga napravili najverovatnije sa ciljem da proizvedu vakcinu protiv HIV virusa. Kineski naučnici ranije su i saopštili da u svom radu koriste koronaviruse kako bi otkrili cepivo protiv HIV-a.

On je zajedno sa matematičarem Žan Kloda Pereza, “pretražio je redosled” koronavirusa, koji je sadržavao DNK drugog virusa, naime HIV-a. Prema njegovim rečima, indijski su istraživači pokušali objaviti puni genom virusa, s istim zaključcima, ali morali su se povući.

Ako glavni sled zaista sadrži “klasične elemente” koji dolaze posebno iz slepog miša, on sadrži i elemente HIV-a, što prema njemu nije “prirodno”.

“Virus nije prirodnog porekla, to je delo molekularnih biologa. Priroda ne prihvata sve te molekularne izmene i te neprirodne pojave ima da eliminiše. Čak i da se ništa ne uradi, stvari će biti bolje, ali na žalost, posle mnogih smrti. Nije poznato sa kojim ciljem je to urađeno. Moj posao je iznošenje činjenica, za razliku od teoretiččara zavera koji su tu da bi sakrili istinu”, navodi nobelovac.

Montanjije se nada da će Kinezi priznati šta se desilo u laboratoriji u Vuhanu.

IZVOR: Gilmorehealth FOTO: Printscreen

Advertisement