Chicago, IL
70°
Fair
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 10mph NNE
Humidity: 44%
Pressure: 29.99"Hg
UV index: 5
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
68°F
66°F
64°F
63°F
61°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
84°F / 64°F
75°F / 57°F
77°F / 57°F
70°F / 59°F

Published 4 years ago

By Sanja Ilić

DIRLJIVO U MINEAPOLISU: Ćerka Džordža Flojda sa ramena NBA zvezde poručila “Tata je promenio svet!” (VIDEO)

NBA igrač Stiven Džekson je od tragičnog događaja u stalnom kontaktu sa Flojdovom porodicom, a noćas je izjavio da će se prijaviti za starateljstvo nad Džordžovom šestogodišnjom ćerkom Đijanom

Širom Amerike deveti dan se održavaju protesti nezadovoljnih građana nakon što je policajac u Mineapolisu ugušio Afroamerikanca Džordža Flojda, a nekadašnji NBA igrač Stiven Džekson viđen je među demonstrantima gde je došao da pruži podršku porodici mučki ubijenog Flojda.

Sportista, koji je u poslednje vreme poznat i kao voditelj popularnog košarkaškog podkasta “All That Smoke”, obećao je da će brinuti o ćerki svog nedavno ubijenog prijatelja, te poručio da će biti tu za nju u trenucima kada će joj mnoge stvari nedostajati.

Džekson je od tragičnog događaja u stalnom kontaktu sa porodicom, a noćas je izjavio da će se prijaviti za starateljstvo nad Džordžovom šestogodišnjom ćerkom Đijanom.

https://www.instagram.com/p/CA-cEeOgYFL/?igshid=13bwcph3a6qct

– Mnoge stvari će joj nedostajati, ali ja ću biti tu za nju. Ja ću je odvesti do oltara kada bude došlo vreme udaju. Biću tu za Điđi! Flojd ne može, ali ja ću biti tu za nju. Ovde sam da bih se izborio za pravdu, pravdu za mog brata – rekao je Džekson na protestu u Mineapolisu.

On je otkrio da je Flojd, sa kojim se zna iz rodnog Teksasa, u Minesotu došao kako bi vozio kamione i time zaradio više novca za svoju porodicu.

Upečatljiva su bila i skandiranja, u kojima je učestvovala i Điđi, koja je na pitanje ”šta je uradio tata?” odgovorila:

– Tata je promenio svet!

IZVOR: Etonline/Serbian Times FOTO: Twitter

YOU MAY LIKE