Connect with us

aktuelno

DIREKTOR FAJZERA: Potrebne treća doza vakcine i godišnja revakcinacija!

Published

on

Direktor kompanije Fajzer Albert Burla saopštio je danas da je “najverovatnije” potrebna i treća doza vakcine, 12 meseci nakon revakcinacije.

On je, takođe, rekao da će biti neophodno jednom godišnje primiti vakcinu protiv koronavirusa.

„Moramo da vidimo kakav bi bio redosled i koliko često treba da se vakcinišemo“, rekao je Burla.

Dodaje da „je verovatni scenario da će biti potrebna treća doza Fajzer vakcine, negde između šest i 12 meseci od revakcinacije“, a da nakon toga sledi godišnja revakcinacija.

Osoblje #CNN snimljeno je kako priznaje da je mreža koristila “propagandu” kako bi pomogla da Džo Bajden bude izabran za predsednika, kao i da je naredba stigla direktno iz vrha!

Posted by Serbian Times on Thursday, April 15, 2021

Podsetio je da će novi sojevi koronavirusa imati uticaj na proces vakcinacije.

„Fajzer“ i „Biontek“ su početkom aprila soapštili da je njihova vakcina delotvorna protiv različitih sojeva virusa i da zaštita traje najmanje šest meseci nakon druge doze. Naveli su i da rezultati treće faze kliničkih ispitivanja pokazuju da je vakcina 91,3 odsto efikasna, što je niže nego 95 odsto, koliko je prvobitno objavljeno u novembru.

Sjedinjene Države pripremaju se za mogućnost da građani prime dodatnu dozu vakcine protiv Kovida 19 u periodu između devet do dvanaest meseci pošto su prvobitno vakcinisani, izjavio je Dejvid Kesler – jedan od članova tima za borbu protiv koronavirusa u administraciji američkog predsednika Džozefa Bajdena.

“Dok se proučava trajanje imuniteta nakon vakcinacije – dodatne doze mogle bi biti potrebne. Oni koji su najranjiviji bili bi prvi vakcinisani”, rekao je Kesler na sastanku kongresnog odbora.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs / Glas Amerike
Foto: Printscreen YouTube / 60 Minutes

Advertisement