Connect with us

Dijaspora

DIJASPORO, HAJDE DA PROSLAVIMO ZAJEDNO: Pošaljite nam slike Vaših maturanata, zaslužili su svoj tekst u Serbian Times!

Published

on

Serbian Times je odlučio da, kao i prošle godine, objavi sve fotografije naših osnovaca, srednjoškolaca, malih i velikih maturanata u prigodnom tekstu.

I zato pozivamo decu, roditelje, bake i deke, tetke i strine iz svih krajeva sveta gde žive naši ljudi, da nam pošalju fotografije svojih najmilijih.

Uz fotografije, pošaljite nam Vaša imena i prezimena, imena škola i po koju lepu reč, čestitku, želju, a može i stih…upućen Vašim i našim školarcima.

Sve to šaljite u naš Inbox Serbian Times ili na i-mejl: serbiantimesinfo@gmail.com.

Među prvima se na naš poziv odazvala Jelena Dukić (22) koja je diplomirala (Bachelor’s Degree) na Univerzitetu Delaver, gde je pre nekoliko godina došla kao sportski stipendista i protekle četiri godine branila boje svog Univerziteta kao članica odbojkaškog tima.

USPESI U ŠKOLI I NA SPORTSKIM TERENIMA: Jelena Dukić (22) iz Novog Sada

Rođena sam u Novom Sadu, a moja porodica je poreklom iz Vukovara. Imam mlađeg brata Radeta (15), koji se bavi košarkom. U Srbiji sam završila Srednju medicinsku školu “7. April” kao laboratorijski tehničar. U Ameriku sam došla leta 2017. na odbojkašku stipendiju. Diplomirala sam i na jesen cu pohađati Masters studije i igrati jos jednu godinu odbojke. Ovo je zaista najbolje iskustvo u mom životu i ne bih ništa menjala! Hvala Serbian Timesu što se setio svih nas koji smo proteklih godina vredno učili daleko od otadžbine, poručuje Jelena, a mi pozivamo i druge male i velike maturante i diplomce i njihove porodice da nam se jave.

Hajde da zajednički obeležimo Vaše i njihove uspehe!  

Piše: Redakcija Serbian Times Foto: Privatna arhiva

Advertisement