Chicago, IL
55°
Sunny
6:22 am5:42 pm CDT
Feels like: 54°F
Wind: 11mph S
Humidity: 49%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
57°F
55°F
52°F
50°F
48°F
SunMonTueWedThu
66°F / 54°F
70°F / 41°F
45°F / 36°F
48°F / 36°F
48°F / 41°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

“DEVOJKA SA KRILIMA” JE POSTALA “MAMA SA KRILIMA”: Snimak malog anđela na njenim grudima najlepši je prizor dana! (VIDEO)

Javnost u Srbiji juče je obradovala vest da je svet bogatiji za jednog malog anđela, nakon što se porodila Dejana Bačko, poznatija kao „Devojka sa krilima“.

Dejana je uprkos svom hendikepu poznata kao veliki borac, šampionka je u paratekvondou, bavi se slikarstvom i streličarstvom, a sa partnerom Markom Nežićem dobila je prelepu malu devojčicu, kojoj su dali ime Lara.

Nakon objave srećnog para da su postali roditelji, na TikToku je osvanuo je novi video, gde novopečena mama mazi svoju bebicu, dok se ona, kako se vidi na snimku smeje sve vreme, piše Telegraf.

– Baš joj je hladan nosić – rekla je Dejana na videu, a nakon što je čula bebin smeh upitala ju je: – Hoćeš li da pričaš nešto?

Komentari su se nizali na raznim jezicima, a većina njenih pratilaca poželala je da joj čestita na prinovi i poželi sreću u životu.

„Mama heroj“, glasio je samo jedan od njih.

Podsetimo, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.

Izvor: Telegraf Foto: Instagram Printscreen

YOU MAY LIKE