Chicago
18°
Clear
6:59 am5:09 pm CST
Feels like: 1°F
Wind: 15mph S
Humidity: 56%
Pressure: 30.31"Hg
UV index: 0
SunMonTue
37/27°F
39/37°F
41/27°F

Published 1 month ago

By admin

DEDA MRAZ SA DEČIJIM LIKOM:Konj Čarli dovukao kočije, a mali Miloš je Deda Mraz: Predivna slika stiže iz Gorobilje, mališani svoje paketiće dobili na nesvakidašnji način (FOTO)

Požega – Praznična čarolija je svuda oko nas, a prizor kao iz najlepših filmova zatekao je mališane koji idu u vrtić u požeškom selu Gorobilje. Iako je poznato da sanke Deda Mraza u dalekoj lapniji vuku irvasi, ovde je bilo ipak malo drugačije pa je predivno ukrašene kočije vukao konj Čarli, seoski mezimac, a Deda Mraz bio je jedan od dečaka iz vrtića.

Ove godine nije bilo snega kao prethodnih, ali dečica su se svakako oduševila. Trudimo se da održimo praznični duh i svu tu čaroliju. Pravi Deda Mraz iz Laponije nije mogao da dođe, ali je zato tu ulogu preuzeo naš drugar Miloš, koji je ove godine bio dobar. Konj Čarli je miljneik dve dece u vrtiću i svakodnevmo se druže sa njim”, rekla je Voleta Pavlović, vaspitačica.

Foto:Rina

Iako je ove godine Deda mraz bio malo mlađi, to ga nije omelo da stigne na vreme i svoj dobroj deci podeli paketiće. Ostaje da proveri da li je na vreme čuo sve želje dece i ispunio njihova očekivanja. Oni su od Deda Mraza dobili i gratis vožnju tako da su im dani bili upotpunjeni.

Svoj deci želim srećne praznike, dobro zdravlje i srećno detinjstvo jer je to najlepši period detinjstva. Ovaj vrtić je oživeo čitavo seli, jer je samo za godinu dana u njega upisano preko 50 mališana, dodala je ona.

Deci je jedino preostalo, da se crvenih nosića vrate u svoje prostorije i provere da li je Deda mraz čuo za njihove želje i da dočekaju Novu godinu srećni i nasmejani.

POVEZANE TEME:

NOVA GODINA U SRBIJI: Spektakularan vatromet u Beogradu, Novi Sad postao prestonica kulture, slavlja širom zemlje! (VIDEO)

POŠLI DA UPOZNAJU DEDA MRAZA U LAPONIJU: Sedam porodica iz Beograda u neverovatnoj avanturi sa desetoro dece!

DEDA MRAZ PRETUČEN U HRVATSKOJ: Pogledajte jezivu masovnu tuču, oborili ga na zemlju pa šutirali u glavu (VIDEO)

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE

BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
SRBIN KOJI RADI ZA FBI OTKRIVA KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT: Ne spava po 9 dana, govori 10 jezika i pravi je genije!
MILVOKI PROSLAVIO SVETOG SAVU: Patrijarh Porfirije poručio roditeljima: "Ne učite decu samo da budu Srbi..." (FOTO+VIDEO)
KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
"BOŽJA PRAVDA PRED OČIMA BILA GEJTSA": Čuveni španski pisac tekstom podigao spomenik Đokoviću!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!
PREDRAG SVE ODUŠEVIO DUHOVITIM PESMAMA: Mladi Trebinjac piše poeziju, svira gusle, jaše konje i poručuje: U selu je spas! (VIDEO)