Chicago, IL
48°
Clear
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 9mph S
Humidity: 58%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
45°F
43°F
41°F
41°F
41°F
WedThuFriSatSun
57°F / 39°F
48°F / 34°F
36°F / 23°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By admin

OTKRIVENO KAKO JE UBIJENA IVANA NAĐENA U STANU U BEOGRADU: Da li ju je ubio njen poznanik?

Devojka I. K. (26), koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari, najverovatnije je ubijena tako što ju je ubica ugušio preko lica određenim predmetom, platnom ili jastukom.

Jedna od najvećih misterija ovog ubistva je to što ključ stana nije pronađen, a vrata stana su bila zaključana, pa se pretpostavlja da je ubica vrata zaključao sa spoljne strane i pobegao.

Foto: Društvene mreže

Podsetimo, po prijemu nalaza obdukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. čije je telo, inače, pronađeno 24. decembra.

Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem – izjavio je anonimni izvor.

Kako je već pisano, prvi rezultati obdukcije I. K. nisu pokazali uzrok smrti, a na telu devojke nije bilo ni uboda ni preloma, niti je podjezična kost slomljena. Na njenom telu nisu nađeni tragovi nasilja.

Foto: Nemanja Nikolić

Lekar iz Hitne pomoći koji je konstatovao smrt, preliminarno je rekao da su oči (beonjače) “bele”, nisu krvave – rekao je izvor.

foto: Društvene mreže

Podsetimo, I.K. je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, a njena braća su je kroz prozor stana videla kako bleda leži na krevetu podignute majice i otkopčanih pantalona, a imala je podlive na vratu.

POVEZANE TEME:

OVO JE STUDENKINJA NAĐENA MRTVA U BEOGRADU! Rodbina i prijatelji se dirljivim porukama opraštaju od nje! (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Društvene mreže

YOU MAY LIKE