Connect with us

Amerika

CRNAC UBIJEN JER PODRŽAVA TRAMPA: Bio je hrabar, preduzimljiv i voljen u zajednici (FOTO, VIDEO)

Published

on

Bernel Tramel upucan je usred bela dana ispred svog preduzeća Expression Publications Milvokiju, neposredno pored plakata na kojem je pisalo “Glasajte za Trampa”. Policija je saopštila da istražuje moguće političke motive iza ubista.

Uporedo sa biblijskim stihovima, na zgradi u kojoj je poslovao bili su postavljeni plakati poput “Glasaj za Donalda Trampa 2020” i “Ponovo izaberi Trampa 2020”, prenosi WISN.

Izvori su naveli kako policajci za sada nisu sigurni u motiv ubistva, ali da istražuju potencijalnu političku pozadinu.

Policija je saopštila da se osumnjičeni dovezao do mesta zločine, gde je Tramell sedeo napolju, upucao žrtvu i odvezao se u nepoznatom pravcu. Policajci su reagovali na prijavljenu pucnjavu oko 12:30.

Ubijeni 60-godišnji Afro-amerikanac bio je poznat biznismen i vatrena pristalica Trampa. Redovno je pomagao u kampanji američkog predsednika i razgovarao sa lokalnim stanovništvom ispred Gradske kuće u centru Milvokija.

“Imala sam interakciju s njim prošle subote preko puta Vplmarta na Kapitol Drajvu”, rekla je jedna žena toj stanici.

“Drugi put kada sam ga video, imao je plakate podrške Trampu. Prišao sam automobilom da razgovaram sa njim. Kakav divan, ljubazan čovek!

“Čavrljali smo nekoliko minuta, i rekao sam mu da sam ponosan na njega, kao i da je veoma hrabar kada se tako javno deklariše kao pristalica Trampa!”

Kako prenosi WITI, improvizovani spomen postavljen je u čast Tramela u njegovom rodnom gradu.

Prijatelji i poznanici opisali su ga kao dobrog, promišljenog i neustrašivog čoveka. Tramelova prijateljica, Dženet Ajlend se rado seća razgovora o religiji i životu koje je vodila sa njim.

“To su bili veoma duboki razgovori, vrlo filozofski”, rekla je ona. “Bio je zaista sjajan. Nije želeo zlo bilo kome.”

Endru Olmsted i Tejlen Puli igrali su košarku kada su se pojavila policijska kola.

“Izašli smo na trem i videli smo sve te automobile. Rekli smo: ‘Hajde da idemo i da vidimo šta se dešava”, ispričao je Olmsted.

„Videli smo kako se policajci povlače: kombiji, hitna pomoć, vatrogasci, a sedeli smo i gledali. Davali su CPR oko 15-20 minuta “, rekao je Puli.

Svako ko ima bilo kakva saznanja o ovom incidentu može da se obrati policiji u Milvokiju na 414-935-7360, Milvaukee Stoppers, 414-224-TIPS ili putem aplikacije P3 Tips.

BONUS VIDEO – MEDIJI O OVOME NE PIŠU: Šta zapravo stoji iza fotografija bakica koje protestvuju u Portlendu

Portland "Protest" Footage Most Media Is Hiding!

Portland "Protest" Footage Most Media Is Hiding!Patreon (I answer all messages there): http://Patreon.com/RareTalkFacebook Supporter! (Private Monthly live-streams with supporters only): https://www.facebook.com/becomesupporter/124411634236128/

Geplaatst door An0maly op Vrijdag 24 juli 2020

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen Youtube / Zanéta Allen

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement