Chicago, IL
48°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 3mph E
Humidity: 45%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
46°F
45°F
45°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 1 year ago

By admin

ĆIRO BLAŽEVIĆ RASTUŽIO REGION: Sve mi je gore, bliži se kraj, nije mi do fudbala!

Velikan fudbala i jedno od najvećih trenerskih imena u regionu Miroslav Ćiro Blažević nije dobro. Vitalni 87-ogodišnji stručnjak kao lav se bori protiv opake bolesti.

Kako piše Kurir, novinari su pre nekoliko nedelja stupili u kontakt sa Ćirom, međutim, sa druge strane telefonske žice dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. Umesto veselih dosetki i šala, odgovorio je tužni glas, sa onim poznatim: “Izvolite!”

Cilj poziva bio je intervju vezan za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru, vezano za reprezentacije Hrvatske i Srbije, o kojima je Miroslav Blažević ranije rado pričao. Međutim, kada je legendarni stručnjak upitan za zdravlje, usledile su reču koje niko nije želeo da čuje.

“Sine, još sam gore nego ranije. Idem ka kraju, ne mogu lagati. Da sam dobro, kad nisam. Jetra mi je puna metastaza, nije mi do fudbala”, rekao je Ćiro.

“Drži se legendo! Ne daj se! Srbi i Srbija žele ti sve najbolje. Moraš da dobiješ i ovu bitku, najvažniju u životu. Možeš ti to, retko si gubio. Nemoj sada da poklekneš”, poručili su novinari Blaževiću uz želje za brzo ozdravljenje i bolja vremena!

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen YouTube / Hrvatska radiotelevizija

YOU MAY LIKE