Chicago, IL
70°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 70°F
Wind: 16mph S
Humidity: 62%
Pressure: 29.33"Hg
UV index: 3
3 pm4 pm5 pm6 pm7 pm
68°F
68°F
64°F
63°F
61°F
WedThuFriSatSun
34°F / 21°F
48°F / 34°F
52°F / 37°F
61°F / 46°F
64°F / 52°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

BRAJAN VOLŠ IZLAZI PRED SUD: Otkriveni novi dokazi u vezi signala Aninog telefona!

Više od dve nedelje nema informacija o tome šta se dogodilo Beograđanki Ani Volš (36), koja je nestala 1. januara u Kohasetu, u Masačusetsu. Njen suprug Brajan Volš uhapšen je zbog ometanja istrage, a prema novim informacijama, on će ponovo biti saslušan pred sudom 9. februara.

Istraga nestanka Ane ne prestaje da intrigira javnost, a dosad su isplivale razne informacije o životu supružnika Volš. Beograđanka je nestala 1. januara, a njen nestanak prijavljen je tek nekoliko dana kasnije i to od strane zaposlenih u obezbeđenju kompanije u kojoj je radila.

Iako je Brajan ranije pred sudom tvrdio da je on kontaktirao kompaniju u kojoj je njegova supruga radila, prema policijskom izveštaju, zapravo je zaposleni Tišman Spajer kontaktirao supruga. Nakon što im je on rekao da nije prijavio nestanak supruge, iz kompanije su odlučili da to urade.

Takođe, američki medij Boston25 navodi i tačno vreme kada je lociran signal Aninog telefona.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

„Izveštaj otkriva da je Anin telefon poslednji put „pingovao“ (beležio signal) 2. januara u 3:14 ujutro u Kohasetu i da je „udario u toranj“ na Reservoir Roadu u tom mestu. On se nalazi na manje od milje od kuće koju iznajmljuju Volšovi“, navodi taj medij.

Brajan Volš ponovo će biti izveden pred sudiju 9. februara.

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš već dve nedelje prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se trag Beograđanki izgubio.

Oči istražitelja već dve nedelje uprte su u njenog supruga Brajan zbog niza čudnih okolnosti. On je priveden zbog ometanja istrage, a utvrđeno je da je nakon nestanka supruge kupio veću količinu sredstava za čišćenje, te da je, kako su američki mediji preneli, pretraživao na internetu kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

Takođe, u kući Volšovih pronađen je krvavi nož.

POVEZANE TEME:

GDE SE NALAZE DECA ANE VOLŠ? Hoće li pripasti baki, Aninim drugaricama ili hraniteljskoj porodici?

DA LI JE NESTALA ANA VOLŠ POVEZANA SA LAŽNIM AGENTIMA: Bila je menadžerka luksuzne zgrade, stanari tvrde da je upletena

ODBIJA DA POLICIJA UZME DNK DECE: Suprug nestale Ane krije dokaze!

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE