Chicago
86°
Fair
5:17 am8:19 pm CDT
Feels like: 88°F
Wind: 7mph E
Humidity: 44%
Pressure: 30.05"Hg
UV index: 9
FriSatSun
79/59°F
79/59°F
75/59°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

“BOJALA SAM SE TRAMPA”: Uznemirujuće svedočenje bivše novinarke na suđenju za navodno silovanje!

Bivša novinarka Džin Kerol svedočila je na sudu u slučaju u kojem je tužila bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za zlostavljanje i klevetu. Ona tvrdi da ju je Tramp silovao u robnoj kući na Menhetnu sredinom devedesetih. Kerol je Trampa tužila prošle godine, nakon što je novi zakon u Njujorku omogućio pokretanje parnice zbog seksualnih zločina nakon isteka optužbi.

Kako piše Index.hr, Kerol tuži Trampa za zlostavljanje i klevetu, navodeći da ju je silovao u butiku u robnoj kući Bergdorf Gudman u proleće 1996. godine, a zatim je, prema njenim rečima, nekoliko godina kasnije i oklevetao kada je javno objavila te optužbe.

Tramp je više puta odbacio njene optužbe.

„Ovde sam jer me Donald Tramp silovao, a kad sam pisala o tome, rekao je da se to nije dogodilo. Lagao je i srušio moj ugled, a ja sam ovde da pokušam da povratim svoj život“, rekla je Kerol na sudu.

Ona se prisetila kako je bila oduševljena kupovinom s Trampom, misleći da bi to bila sjajna priča za prijateljima.

„Volim da dajem savete, a Donald Tramp me pitao za savet o kupovini poklona“, ispričala je Kerol i dodala da se uopšte nije plašila Trampa, koji je bio prijateljski nastrojen i vrlo zabavan.

„Bila sam očarana“

„Bila sam apsolutno očarana“, rekla je Kerol, opisujući kako su se šalili i dok su šetali kroz prodavnicu. Priznala je da je verovatno koketirala s Trampom sve vreme, ali nije mislila da će to da dovede do nečeg intimnog.

U jednom trenutku su otišli do odeljenja za donje rublje, Kerol se šalila kako „situacija eskalira“. Tramp joj je tamo rekao da proba jedan prozirni sivi bodi, na što mu je ona rekla da bi bolje bilo da ga on isproba.

Rekla je kako nije imala nameru da isproba bodi, ali da ga je pratila do garderobe, misleći da bi to moglo da bude smešno.

„Nije mi palo na pamet da će nešto da se dogodi. Ta vrata kroz koja sam godinama me muče. Kako sam samo prošla kroz njih ne razmišljajući“, rekla je.

„Kad me pitate što sam uradila u tom trenutku, uvek se pitam kako sam uopšte dospela u tu situaciju. Ali ponosna sam što mogu da kažem da sam se izvukla, podigla sam koleno i gurnula ga“, rekla je Kerol kroz suze, dodajući da je Trampov napad trajao nekoliko minuta i da se nije uplašila zbog naleta adrenalina.

„Ovo će zvučati čudno: bila sam previše uplašena da pomislim da li se plašim ili ne, lupala sam nogama. Samo sam razmišljala, kao da je to razlog zašto sam živa, da izađem iz te prostorije“, ispričala je.

„Nakon toga sve se promenilo, znam da ljudi proživljavaju i gore stvari, ali ovo mi je onemogućilo da ikada više imam romantičan život. Bila sam jako potresena, nisam znala ko sam, nisam mogla da verujem da se to dogodilo, nisam mogla da verujem da mi se to dogodilo“, ponavljala je.

„Bojala sam se Trampa“

Kerol je ovaj incident ispričala prijateljicama. Jedna od njih, Lisa Birnbač rekla joj je da treba sve da prijavi policiji, ali na kraju su se složile da više nikada neće o tome da razgovaraju, nakon čega se osećala posramljeno zbog svega što se dogodilo.

„Koketirala sam s njim, mislila sam da je to sve smešno i da ću imati super priču, a onda se dogodilo silovanje“, rekla je.

Sve je ispričala i prijateljici Kerol Martin, koja joj je rekla da ne treba o tome da priča, jer bi je Tramp sa svojim pravnim timom „pokopao“.

„Bojala sam se Donalda Trampa. Mislila sam da će da mi uzvrati i bilo me je sramota. Mislila sam da sam ja kriva“, rekla je Kerol na sudu.

Njen advokat Majkl Ferara upitao je zašto sa ovom pričom nije izašla u javnost kada se Tramp prvi put kandidovao za predsednika.

„Primetila sam da što se više žena javi da ga optuži, to je njegova popularnost bila veća“, rekla je.

PROČITAJTE VIŠE:

LOŠE VESTI ZA TRAMPA: Sudija odbio odlaganje suđenja za navodno silovanje novinarke!

NOVI PROBLEMI ZA TRAMPA: Novinarka podnela tužbu za silovanje protiv bivšeg predsednika SAD

ZBOG OPTUŽBE ZA SILOVANJE: Državni advokati preuzeli odbranu Trampa

Izvor: Nova
Foto: Printscreen Twitter @radiogolsantafe / FENA

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
"DEPORTUJTE GA, NIJE GA BRIGA": Britanac napisao šokantan tekst o Novaku Đokoviću i Kosmetu!
PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
RODIO SE KAO SULEJMAN, SADA JE DUŠAN: Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio!
MESTO GDE JE BOG ŽIV: Patrijarh Pavle pre 30 godina spasao srpski manastir u Americi, danas u njega po lek dolaze oboleli od kancera! (FOTO GALERIJA)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)