Chicago, IL
73°
Mostly Cloudy
5:24 am8:09 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 15mph SSW
Humidity: 68%
Pressure: 29.8"Hg
UV index: 3
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
75°F
75°F
75°F
73°F
70°F
TueWedThuFriSat
86°F / 61°F
75°F / 57°F
77°F / 61°F
79°F / 63°F
75°F / 61°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

ŠTA SE DESI KAD SE SRETNU RUS I AMERIKANAC U BEOGRADU? Poznati tiktokeri Džastis i Gleb zapevali ovu srpsku pesmu! (VIDEO)

Gleb Fils je ruski TikToker influnser iz Rusije, koji u Srbiji boravi još od koronavirusa, a koji je postao popularan kada je počeo da promoviše lepote života na selu.

Isti slučaj je sa jednim Amerikancom, Džastisom, koji je popularan na čitavom Balkanu, a popularnost je prevashodno stekao zahvaljujući tome što peva na srpskom jeziku. Nema potrebe da objašnjavamo da je i Džastis prava zvezda Tiktok-a i da je omiljen u Srbiji.

Iako nema nikakve veze sa Balkanom, i ranije nije umeo da prepozna da Srbiju na mapi, sada se obreo u Beogradu i ni manje ni više sreo je Gleba.

-Danas sam upoznao Džastusa i pokazao sam mu malo grad, a on mi je otpevao jednu od mojih omiljenih srpskih pesama – napisao je Gleb u objavi i oduševio pratioce, koji su već duže vreme navijali za ovaj duo.

Justis je pevao pevao veliki Cecin hit “Da raskinem sa njom”, nakon čega su usledile reakcije oduševljenja.

“Hvala sto volite našu Srbiju, divni ste obojica”, “Tačno sam znala da će ovo da se desi”, “Ovo mi je ulepšalo dan”, “Carevi ste”, bili su samo neki od komentara oduševljenja…

PROČITAJTE VIŠE:

SRPSKO SELO, LEPŠE OD LONDONA: Rus pronašao svoje parče raja, a evo zašto je postao popularan u našoj zemlji!

DŽASTIS STIGAO U SRBIJU: Američki tiktoker snimio klip na Trgu republike i našalio se na račun Tesle i kneze Mihajla! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO, DŽASTIS RAJD: Nisam sanjao da ću ja, Amerikanac, postati balkanska zvezda! Sad hoću da naučim jezik i sviram po ex-YU! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @justis_reid

YOU MAY LIKE