Connect with us

aktuelno

“BIO SAM U NEKOJ MALOJ FRKICI”: Prva poruka Balaševića javnosti posle operacije srca (VIDEO)

Published

on

“Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, rekao je Đole u svom stilu

Legendarni kantautor Đorđe Balašević danas se prvi put obratio javnosti nakon zdravstvenog “incidenta” od pre neku nedelju.

“Panonski mornar” je obavestio ljubitelje svoje muzike da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u “SBB hali Jezero” u Kragujevcu.

Dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem… imam sto godina! Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu

“Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem sa lekarima… koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Đole… Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu”, kaže Đole. 

U video poruci snimljenoj svom dvorištu u Novom Sadu, odlično rasploženi i poslovično duhoviti Balašević je rekao da se nada da će “za neki dan” dobiti od doktora zeleno svetlo za koncerte u Kragujevcu i drugim planiranim gradovima.

“Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, rekao je Đole u svom stilu.

🙂

Geplaatst door Beba Balasevic op Maandag 9 december 2019

Balašević je istakao da mu je žao što je došlo do odlaganja koncerta koji je trebao biti održan 15. novembra, “posle dugo vremena u gradu koji je uvek bio rokenrol, iz koga je Smak, koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči”. 

Bio sam u nekoj maloj frkici. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu. Malo sam doteran, stvarno imamo najbolji institut za kardiovaskularne bolesti u Kamenici… Dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem… imam sto godina! Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali”, našalio se Đole. 

TEKST: Serbian Times FOTO: Printscreen

Advertisement