Connect with us

Amerika

BEZ KOČENJA PREGAZIO PEŠAKE NA ULICI U ČIKAGU: Bahati vozač uleteo kolima u masu, tri osobe poginule (VIDEO)

Published

on

Jezivi snimak saobraćajne nesreće sa gaženjem pešaka, posle koje je ostalo troje mrtvih, pojavio se na društvenim mrežama.

Nesreća se desila u Čikagu, a kako se vidi na snimku nekoliko pešaka je bilo odbačeno svom silinom u vazduh i palo na asfalt.

„CWBChicago“, koji deli informacije o javnoj bezbednosti koje se odnose na severnu stranu grada, uključivao je grafički video zajedno sa natpisom: „Upozorenje: Grafički video. 3 mrtva, 1 povređen nakon što se čini da je vozač namerno udario grupu muškaraca na ulici blizu 71. i Džefrija u Čikagu oko 5 sati ujutru u nedelju 14. avgusta. Prestupnik je i dalje na slobodi.”

Na snimku se vidi kako automobil juri ka grupi muškaraca, koji su se navodno tukli na ulici. Činilo se da je vozilo, vozeći pogrešnom stranom puta, skrenulo da bi izbegalo nekoliko ljudi pre nego što je uletelo u grupu. Automobil nije usporio kada je udario ljude i samo je produžio.

Prema izveštaju CWB Čikago, nadzornik okruga Kuk identifikovao je dvoje od troje ubijenih kao Devonta K. Vivetera, (27) i Donald Hjua (25) dok identitet treće žrtve nije poznat javnosti.

Izvor: 24sedam.rs Foto: Wikimedia Creative Commons

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement