Connect with us

Amerika

ANĐEOSKI GLAS: Dečak(12) ispevao pesmu o Džordžu Flojdu i dobio ponudu da snimi ploču(VIDEO)

Published

on

Video su pogledali i dali mu dodatnu težinu na društvenim mrežama Barak Obama, LeBron Džejms, Dženet Džekson, Lupita Njongo

Tinejdžer Kidron Brajant (12) svojim anđeoskim glasom osvojio je srca brojnih Amerikanaca, a njegova pesma “Samo želim da živim” u kojoj peva o tome kako je biti Afroamerikanac u današnjem društvu, ne samo da je postala viralna, već je našla svoj put do ozbiljne produkcijske kuće Warner Records.

Oni su dvanaestogodišnjaku ponudili ugovor, a novac od vakog strima će biti doniran Nacionalnom udruženju za unapređenje obojenih, odričući se tako 50.000 dolara, odnosno 1 dolara po kliku u prvih 24 sata.

Pesmu je, inače, napisala Kidronova majka Džoneta Brajant nakon što je odgledala brutalno privođenje i ubistvo Džordža Flojda.

“To me je duboko potreslo jer sam majka crnom detetu. Imam crnog muža. Imam crnu braću, ujaka, rođake, prijatelje”, rekla je Džoneta.

Kidron je pesmu izveo u a kapela stilu i primetno je da se pevanjem bavi dugo.

“Pevam od pete godine. Sve ovo je veoma uzbudljivo, jer me je Bog pozvao da to uradim. takođe je bilo uzbudljivo iskustvo raditi sa mamom”, ispričao je dečak čiji video su pogledali i dali mu dodatnu težinu Barak Obama, LeBron Džejms, Dženet Džekson, Lupita Njongo.

Klip je do sada na Instagramu pogledalo 3,3 miliona ljudi.

TEKST: Serbian Times/Dailymail FOTO: Printscreen

Advertisement