Chicago, IL
37°
Fair
5:59 am7:38 pm CDT
Feels like: 32°F
Wind: 6mph W
Humidity: 60%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
37°F
39°F
43°F
46°F
48°F
MonTueWedThuFri
66°F / 54°F
64°F / 37°F
45°F / 37°F
55°F / 46°F
59°F / 57°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

AMERIKANAC UBIO ŽENU NA SAFARIJU U AFRICI: A onda uzeo 4.8 miliona dolara od osiguranja!

AMERIČKI stomatolog i lovac na divljač proglašen je krivim za ubojstvo svoje supruge tijekom safarija u Africi.

Lorens Rudolf (Lawrence Rudolph) (67) je pre gotovo šest godina upucao sačmaricom Bjanku Rudolf (Bianca Rudolph) i prevario više osiguravajućih društava od kojih je uzeo više od 4.8 miliona dolara životnog osiguranja. On i dalje tvrdi da je nevin te da je sačmarica slučajno opalila, piše CNN.

“Nisam ubio svoju ženu. Ne bih mogao ubiti svoju ženu. Ne bih ubio svoju ženu”, rekao je Rudolf porotnicima prošle nedelje na suđenju u Denveru.

Upucao je u kolibi

Par iz Finiksa delio je strast prema lovu na veliku divljač te je 2016. otputovao u Zambiju kako bi Bjanka mogla svojoj kolekciji dodati leoparda. Tokom lova su koristili dve puške: Remington.375 i sačmaricu Browning.

Bjanka Rudolf je upucana u svojoj kolibi u Nacionalnom parku Kafue dve nedelje kasnije, dok se pakovala za povratak kući. Rudolf je istražiteljima rekao da je u zoru, dok je bio u kupatilu, čuo pucanj i da smatra kako se njegova žena slučajno upucala sačmaricom dok ju je spremala u kutiju. Rekao je istražiteljima da ju je pronašao krvavu na podu.

No, tužitelji su tokom suđenja naveli da se radilo o ubistvu s predumišljajem te da je Rudolf ubio svoju suprugu s kojom je bio 30 godina u braku zbog novca od osiguranja i kako bi mogao biti sa s ljubavnicom Lori Milliron.

Optužena i ljubavnica

Sud je takođe proglasio krivom i Milliron za naknadno suučesništvo u ubojstvu, ometanje zakona i za dve tačke optužnice za krivokletstvo na temelju njenog svjedočenja pred porotom. Milliron je kazala da je bračni par imao otvorenu vezu i da su njih dvoje živjeli zajedno od 2017. pa do Rudolfovog hapšenja prošle godine.

FBI je naveo da je Rudolf ubio suprugu kako bi prevario osiguravajuća društva i kako bi mogao otvoreno živeti s devojkom.

Bjanka i Lorens preselili su se iz Pennsilvanije u Arizonu oko četiri godine pre njene smrti. Rudolfova stomatološka ordinacija ostala je u Pennsilvaniji te je on u nju putovao iz svog doma u Finiksu.

Savezne vlasti uključile su se u istragu nakon što je Bjankina prijateljica zatražila od FBI-ja da istraži njenu smrt. Navela je da je Lorens imao vanbračne veze i devojku kada je umrla njegova žena.

Milliron je radila kao menadžerka u Rudolfovoj stomatološkoj ordinaciji u blizini Pitsburga i rekla je bivšoj zaposlenoj da se zabavljala s njim 15 do 20 godina. Milliron se preselila kod Rudolfa tri meseca nakon Bjankine smrti.

Izvor: Index Foto: Facebook

YOU MAY LIKE