Chicago, IL
57°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 55°F
Wind: 13mph SSW
Humidity: 82%
Pressure: 29.43"Hg
UV index: 0
4 am5 am6 am7 am8 am
57°F
55°F
54°F
54°F
55°F
WedThuFriSatSun
32°F / 21°F
46°F / 32°F
50°F / 37°F
61°F / 46°F
63°F / 52°F

Published 5 years ago

By admin

AMERIČKO-SRPSKA SAPUNICA U NBA: Trener Klipersa angažovao igrača koji je ostavio njegovu ćerku zbog striptizete Danijele :)

Pol Džordž je 2014. bio u ozbiljnoj vezi sa ćerkom Doka Riversa, trenera LA Klipersa. A onda je upoznao Srpkinju Danijelu Rajić, koja je radila kao striptizeta u jednom noćnom klubu u Majamiju…

Čuveni NBA trener Dok Rivers sarađivaće naredne sezone u timu LA Klipersa sa nesuđenim zetom – Polom Džordžom. Rivers je u prelaznom roku koji je u toku u NBA ligi doveo Džordža iz ekipe Oklahoma Tander i tako pokazao da ga u poslu ne vodi sujeta, ali i da zna da – prašta.

A imao je i šta da oprosti članu najbolje petorke NBA u protekloj godini…

Pol Džordž je, naime, 2014. godine bio u ozbiljnoj vezi sa Riversovom ćerkom Kejli. NBA as je tada igrao za Indijana Pejserse. U tom periodu upoznao je srpkinju Danijelu Rajić. Ona je radila kao striptizeta u jednom noćnom klubu u Majamiju. Džordž varao Kejli sa Srpkinjom, koja je 2014. godine ostala u drugom stanju.

Navodno, slavni košarkaš je ponudio Rajićevoj milion dolara da abortira. Ona je to odbila i nakon DNK testa ustanovljeno je da je dete njegovo. Zbog preljube njegova veza sa Kejli Rivers je okončana.

Danijela je rodila ćerkicu Oliviju. Džordž je izbegavao da prizna očinstvo, pa je Rajićeva pravdu potražila na sudu. 

Nakon nekog vremena obnovili su romansu i u novembru 2017. godine dobili još jednu ćerkicu – Natašu.

https://www.instagram.com/p/BzbECFWlKq8/?utm_source=ig_web_copy_link

  Kejli Rivers je nakon burnog raskida sa Džordžom uplovila u romansu sa bratom Steva Karija, košarkašem Portlanda – Setom Karijem.

https://www.instagram.com/p/BK6kFWPDZPc/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: Kurir.rs Foto: Profimedia, Instagram

YOU MAY LIKE