Chicago, IL
52°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 10mph N
Humidity: 53%
Pressure: 29.74"Hg
UV index: 3
1 pm2 pm3 pm4 pm5 pm
52°F
52°F
50°F
48°F
48°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

AMERIČKA RATNA REPORTERKA ŠOKIRALA: Za 35 godina nisam videla ovoliko laži kao u ratu u Ukrajini! (VIDEO)

Ugledna novinarka i iskusna ratna reporterka Lara Logan, poznata američkoj javnosti kao dopisnica CBS-a tokom revolucije u Egiptu kada je bila žrtva seksualnig napada, imala je zanimljivo gostovanje u emisiji “America’s Voice AM”, gde je govorila o aktuelnom sukobu u Ukrajini potpuno neočekivan način.

Logan, inače poreklom iz Južne Afrike, odmah na početku je istakla kako za 35 godina koliko pokriva razne ratove u svetu, nikada nije videla toliku količinu dezinformacija kao tokom rata koji se vodi u Ukrajini.

Ona je takođe kritikovala i jednoumlje koje prati čitav sukob.

“Sabijaju nas u kutiju u kojoj moramo da mrzimo Vladimira Putina, verujemo u svo zlo koje govore o njemu i gde moramo da volimo Ukrajinu. Nema nikakve sredine”, rekla je.

Logan, koja je trenutno zaposlena na televiziji Fox, govorila je i o američkim biohemijskim laboratorijama u Ukrajini, što je jedna od naročito kontroverznih tema u SAD.

“Mi smo ušli posle pada Sovjetskog Saveza i navodno pretvorili objekte za proizvodnju biološkog oružja u laboratorije za javno zdravlje. Ipak, teško je poverovati u bilo šta. Lagali su oko kovida, lagali su oko sukoba interesa u vezi sa Rusijom, lagali su na suđenju za opoziv predsednika. Ima toliko toga još što se događa u Ukrajini, a o čemu niko ne govori”, objasnila je.

Logan je ispričala i da veliki broj borava u Ukrajini nosi nacistička obeležja, kao i da nije u pitanju mali broj takvih ljudi, kao što mediji na Zapadu pokušavaju da prikažu.

Pogledajte celo 10-minutno gostovanje Lare Logan sa prevodom u videu iznad.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube / CBS News

YOU MAY LIKE