Connect with us

Amerika

AMERIČKA GLUMICA IZVREĐALA SRBE: “Oni nemaju ništa svoje, postoje kao narod 13 godina i niko ne bi trebalo da ide tamo”

Published

on

Američka glumica Elizabet Olsen, koja je razbesnela Srbiju zbog sramne izjave da u našoj zemlji “Nema ničeg jedinstveno srpskog, jer mi kao narod postojimo tek trinaest godina”, apsolutni je hit na društvenim mrežama.

“Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju”, izjavila je glumica koja, očigledno, nije neki poštovalac knjiga i obrazovanja, ali ni kulture.

“Srbi nemaju manire, non stop pričaju”, izjavila je Elizabet.

Ono što je svima zapalo za oko je smeh voditelja dok slušaju kako glumica iznosi skandalozne izjave.

Inače, intervju sa glumicom je na Jutjubu objavljen 2020. godine, a sada se šeruje po društvenim mrežama. Potom je glumica pokušala da se “opravda”, ali se time dodatno ukopala.

– Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga – rekla je ona i tako pokazala da za više od četiri meseca boravka u Srbiji nije naučila ništa o istoriji naše zemlje.

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, ne tako davne 2012. godine, dok je boravila u Srbiji zbog snimanja filma “Tereza Raken”.

O boravku Elizabet Olsen u Beogradu malo se znalo, jer je osnovni zadatak produkcije da se zvezde maksimalno zaštite i čuvaju od kontakta sa medijima za vreme snimanja. Ipak, ona je tada napisala nekoliko poruka na svom Tviter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

Ko je Elizabet Olsen?

Elizabet Olsen ima samo 32 godine i poznata je kao mlađa sestra poznatih blizankinja Meri Kejt i Ešli Olsen.

Ceo život joj je proveo u senci sestara. Iako su one napustile glumu i posvetile se modi, i dan danas o njima se priča kao o vrsnim glumicama, dok Ešli i dalje pokušava da izgradi svoju glumačku karijeru.

Studirala je istoriju umetnosti, te se oprobala i kao agent za nekretnine, ali nije uspela u tom poslu.

Jedno vreme je živela u Rusiji, pokušavajući i tamo da se oproba kao glumica, ali ni to joj nije pošlo za rukom.

Nakon 17 godina pauze, vraća se na filmsko platno ulogom u filmu: “Marta, Marsi Mej Marlen”.

Izvor: Noizz Foto: Wikipedia

Advertisement