Connect with us

događaji

EKSKLUZIVNO, “PUKNI ZORO” U CENTRU ČIKAGA! Kako su braća crnci iznenadili Bjelu na snimanju filma o Tomi Zdravkoviću! (VIDEO + FOTO GALERIJA)

Published

on

Poslednje scene filma “Toma” snimljene su ovog vikenda u Čikagu, što znači da će legendarni Toma Zdravković uskoro dobiti filmski omaž kakav zaslužuje.

Korežiser filma Dragan Bjelogrlić bio je oduševljen atmosferom koja je vladala u Čikagu, a kada je pala i poslednja klapa, pred okupljenim statistima, i ekipom, u kojoj su bili glumac Milan Marić (Toma), glumica Sanja Marković (Goca, Tomina supruga), scenarista i korežiser Zoran Lisinac, producent Vladimir Lisinac, kao i jedan od najboljih domaćih direktora fotografije, Goran Goga Volarević, izjavio kako je ovo bilo jedno od najboljih snimanja na kojima je učestvovao.

A snimio ih je mnogo, svi to znamo.

U jednom trenutku, na setu su se odnekud pojavili i autentični marijači iz Meksika, koji su napravili pravi štimung, o čemu svedoči i snimak…

Posted by Ivana Milano on Sunday, April 4, 2021
NIŠTA BEZ MARIJAČIJA: Veselo je bilo snimanju “Tome”

Ipak, najzanimljivija situacija, takoreći nadrealna scena, desila se u vreme pauze između dve scene, kada je ulicama u centru Čikaga odjeknula pesma “Pukni zoro!” koja je dopirala iz slingshota koga je vozio Afroamerikanac sa dredovima, a pored njega je sedela devojka u kostimu zečice.

Posted by Ivana Milano on Tuesday, April 6, 2021

Ubrzo se na licu mesta, iznenađen, pravo iz svog boksa, pojavio i Dragan Bjelogrlić, kome se dopalo ovo iznenađenje koje su mu priredili Chicago Events i Serbian Times. Ništa manje u prizoru nisu uživali ni ostali, koji su iskoristili priliku da se slikaju sa automobilom budućnosti.

Uostalom, pogledajte kako je to izgledalo…

Posted by Ivana Milano on Monday, April 5, 2021
“PUKNI ZORO” KAO IZNENAĐENJE: Dragan Bjelogrlić i Ivana Milano (Chicago Events)
A ONDA JEDNA KOLEKTIVNA, ZA DUGO SEĆANJE: Tu se našla i Zečica…

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU SA SNIMANJA FILMA “TOMA” U ČIKAGU…

USPELO IZNENAĐENJE: Dragan Bjelogrlić i Ivana Milano Kovačević (Chicago Events)

Piše: Antonije Kovačević Foto: Saša Lukić, Ivana Milano

Advertisement