Chicago
63°
Fog
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 2mph SSE
Humidity: 92%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
SatSunMon
75/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

ZLATNI NEMEŠ: Srpski rvač izdominirao na Gran-priju u Nemačkoj! (FOTO)

Srpski rvači se intenzivno pripremaju za predstojeće Svetsko prvenstvo, kome će drugi put uzastopno Beograd biti domaćin od 16. do 24. septembra. Da su naši reprezentativci u odličnoj formi dokaz su i vrhunski rezultati koje iz nedelje u nedelju beleže na međunarodnim turnirima.

Na Gran-priju u Nemačkoj, u konkurenciji 26 vrlo kvalitetnih rvača, Viktor Nemeš osvojio je zlatnu medalju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 77 kilograma. Nemeš je prvo pobedio Ukrajinca Volodimira Jakovljeva sa 6:3, zatim je savladao Finca Jonija Sarkinena sa 4:2. U polufinalu je bio bolji od nemačkog reprezentativca Denija Nakaeva, a u finalu je pobedio Japanca Nau Kusakoa tehničkim tušem – 8:0.

Takođe, veoma dobar nastup u Nemačkoj ostvarili su Aleksa Ilić i Sebastijan Nađ koji su zauzeli peta mesta.

“Sva trojica naših rvača bila su zaista izvanredna”, sumira utiske sa nemačkog Gran-prija jedan od trenera rvačke reprezentacije Srbije Vojislav Trajković.

“Čestitam im na odličnim borbama, a ovo je bila prava provera pred Svetsko prvenstvo, s obzirom na to da je konkurencija zaista bila žestoka. Mi nastavljamo sa vrednim radom i već u utorak putujemo u Tursku na nastavak priprema, gde ćemo biti u prilici da treniramo sa njihovom reprezentacijom u izvanrednim uslovima”, zaključio je Trajković.

PROČITAJTE VIŠE:

BRAVO MOMCI! Mladi vaterpolisti Srbije u finalu Evropskog prvenstva, sledi spektakl sa Grčkom!

“IGRAM SAMO ONO ŠTO ŽELIM”: Đoković prvi put pred Amerikancima posle pauze, evo šta ga je oduševilo! (VIDEO)

GORDON JE STIGAO U SRBIJU: Jokić je dao obećanje, ako Amerikanac poseti Sombor, dobiće ovo…(VIDEO)

Izvor: Novosti
Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE