Chicago, IL
50°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.75"Hg
UV index: 2
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
50°F
52°F
50°F
50°F
50°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 45°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

ZLATNI GLOBUS: Ostin Batler osvojio nagradu za ulogu Elvisa Prislija!

Mlada “Elvisova” zvezda Ostin Batler i glumica Mišel Jeo odneli su glavne filmske nagrade na svečanoj dodeli Zlatnih globusa prethodne večeri, a Holivud je ponovno prihvatio dodelu koju je s televizije izbacio skandal.

Batler je proglašen najboljim glumcem u filmskoj drami za ulogu u kojoj je glumio legendu rok muzike Elvisa Prislija i činio se preplavljen emocijama što je tu čast prihvatio pred mnogim vrhunskim imenima šoubiznisa. “U ovoj sam prostoriji sa svim svojim herojima. Ne mogu verovati da sam ovde”, rekao je Batler.

Jeo, nagrađena za glavnu ulogu u akcijskom filmu “Everything Everywhere All At Once” u kojem skače u druge dimenzije, izašla je na pozornicu nakon što je prozvano njeno ime i rekla kako će “zastati i osetiti ovaj trenutak”.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

“Holivud je bio ostvarenje sna dok nisam došla ovde”, dodala je malezijska glumica kineskog porekla, napomenuvši kako su je na početku karijere nazivali “manjinom” i pitali zna li govoriti engleski.

Četrdeset godina kasnije, “bilo je neverovatno putovanje i neverovatna borba biti ovde danas, ali mislim da se isplatilo”, rekla je.

Kolin Farel osvojio je ulogu glavnog glumca u kategoriji filmskog mjuzikla ili komedije za lik Padraica Suilleabhaina, čoveka koji pokušava popraviti pokvareno prijateljstvo, u mračnoj irskoj komediji The Banshees of Inisherin. Farel je zahvalio svojim kolegama iz filma, uključujući i “magaricu Jenny”.

Među ostalim nagrađenima bila je i glumica Angela Baset, koja je osvojila nagradu za sporednu žensku ulogu za ulogu kraljice Ramonde u filmu Black Panther: Wakanda Forever, nastavku koji je ponovno napisan nakon smrti zvezde Chadwicka Bosemana. “Pokazali smo svetu kako crnačko jedinstvo, vođstvo i ljubav izgledaju iza i ispred kamere”, rekla je Baset dok je držala svoj trofej.

POVEZANE TEME:

ZEMLJA RAZNOLIKOSTI: Svaki peti građanin SAD ne govori engleski kod kuće!

AMERIČKI, A SRPSKI: Kako je veliki humanista Karnegi u Beogradu izgradio biblioteku – ponos grada!

DIREKTOR AUSTRALIJAN OPENA: Navijači će biti izbačeni ako budu vređali Đokovića!

Izvor: Index.hr
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE