Chicago
36°
Ведро
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph S
Влажност: 74%
Притисак: 29.87"Hg
УВ индекс: 0
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 1 godina ranije

By Antonije Kovačević

ZLATNE SRPSKE PUŠKE HIT U SAD: Ameri odlepili za Zastavinim kalašnjikovima od 24-karatnog zlata (FOTO)!

Zastava Arms USA, koja je u poslednjih nekoliko godina na velika vrata uvela srpsko naoružanje na američko tržište, počela je prodaju unikatnih pušaka i pištolja, sa specijalnim, umetničkim gravurama i pozlatama od 24-karatnog zlata, što je izazvalo veliku pažnju probirljivih kupaca u SAD.

Ranko Ristić, vlasnik kompanije koja je ekskluzivni zastupnik matične fabrike – kragujevačke Zastave, ističe da im je želja da na zahtevnom tržištu kao što je američko ponude i plasiraju nešto novo.

-Oružje koje dolazi iz Zastave dokazalo je prethodnih godina svoj kvalitet, a mi smo želeli da odemo korak dalje i ponudimo nešto više – unikatne komade oružja za kolekcionare, koje može poslužiti i kao lep poklon poslovnim partnerima, prijateljima ili članovima porodice. Gravure, rezbarije i pozlate na našim pištoljima i puškama rade majstori svog zanata, što su ljubitelji oružja vrlo brzo shvatili, pa na našu adresu stiže zaista veliki broj specifičnih porudžbina, kaže Ristić za Serbian Times.

VELIKI PROBOJ NA AMERIČKO TRŽIŠTE: Ranko Ristić iz Zastava Arms USA

On je ekskluzivno za naš portal predstavio specijalne modele oružja koji će premijerno u javnosti biti predstavljeni na aukciji u sklopu promocije državnog tužioca Arizone i kandidata za senatora Marka Brnovicha u nedelju 26.juna (2PM) u Compass Areni, u predgrađu Čikaga (625 Joliet Rd, Willowbrook, IL)

Velika nam je čast da podržimo gospodina Brnovicha koji ima velike šanse da postane drugi Srbin senator u istoriji SAD. Ujedno, ovim putem podržavamo Drugi amandman američkog Ustava. Za ovu aukciju smo pripremili 3 unikatna modela koje nećete naći nigdje u svijetu. 

ZLATNI KALAŠNJIKOV SA GRAVUROM

ZPAP M70 je poluautomatska puška pozlaćena 24 karatnim zlatom, a drvene obloge su specijalno izrađene za ovu aukciju i inače ih nema u prodaji. Valja istaći da je ZPAP M70 proglašen za najbolju uvoznu pušku zasnovana na kalašnjikov sistemu u Americi.

Puška i okvir su pozlaćeni od strane renomirane firme u Americi, a obloge imaju izgravirane srpske grbove. Ovo predstavlja jedinstvenu priliku za kolekcionare da po veoma povoljnoj cijeni obezbijede unikat čija ce vrednost na tržištu rasti godinama.

ŠKORPION U KUTIJI OD ORAHOVOG DRVETA

-Ručno graviran CZ 999 Škorpion kalibra 9mm je upakovan u takođe ručno izrezbarenu kutiju od orahovog drveta.  Gravura je urađena od strane sertifikovanih gravera fabrike Zastava a pobjednik aukcije ce dobiti sertifikat o vjerodostojnosti koji će višestruko uvećati vrijednost ovog primjerka. Gravura je urađena zlatnom žicom u Arabeska stilu sto je veoma cijenjen stil kod dobrih poznavalaca oružja. 

LOVAČKA PUŠKA SA REZBARENIM KUNDAKOM

Lovačka puška LK M70 u kalibru 30-6 ima kundak od orahovog drveta, takođe ručno graviran od strane sertifikovanih gravera Zastave iz Kragujevca. I uz ovu vanserijsku pušku uključen je sertifikat o vjerodostojnosti. 

-Zastava Arms USA bi, s obzirom na potražnju, ove modele lako plasirala na tržište, ali smo ovaj put želeli da našim poslovnim ljudima koji dođu na promociju gospodina Brnovicha pružimo priliku da se uvere u kvalitet, učestvuju u aukciji i dobiju ekskluzivnu priliku da obezbijede ove unikate. Prihod od ova tri modela ćemo donirati pa će samim tim i oni koji budu pobedili učestvovati u donaciji, ističe na kraju razgovora Ranko Ristić, vlasnik Zastava Arms USA.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Zastava Arms USA

YOU MAY LIKE