Connect with us

aktuelno

ZBOG PROJEKTA SA BIKOVIĆEM: Džoni Dep dolazi u Beograd!

Published

on

Holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES).

Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

„Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana“, rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios, prenosi Telegraf.rs.

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Iervolino i Lejdi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, matičnom kompanijom Iervolino Studios iz Srbije.

Inače, Džoni Dep je više puta bio u Srbiji, a poslednji put pre dve godine, kada je u Beogradu snimao film „Minimata“.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Instagram @bikovic @johnnydepp

Advertisement