Connect with us

Dijaspora

ZA VIKEND SAHRANA UBIJENOG SRBINA: Porodica zahvalila dijaspori i najavila privatnu ceremoniju! (VIDEO)

Published

on

Neven Stanišić (23) bio je jedna od 10 žrtava masovnog ubistva koje se u ponedeljak dogodilo u Boulderu u Koloradu. Sahrana stradalog momka održaće se tokom vikenda i biće dostupna isključivo članovima porodice, parohijanima i onima koji su bliski porodici.

Nevenova porodica objavila je saopštenje:

“Porodica Stanišić želi da izrazi zahvalnost za svu podršku i dobrotu koju su pružili prijatelji, komšije i crkva, kao i lokalne vlasti, uključujući okružno tužilaštvo okruga Boulder. Takođe se zahvaljujemo široj srpskoj zajednici u celoj zemlji i šire za to kako su nam se obratili u ovom trenutku kada su potrebni.

Izražavamo duboko saučešće ostalim porodicama nevinih žrtava.

Sveštenik Radovan Petrović, duhovni otac ubijenog Srbina, govori o tome kakav je dečak Neven bio, i kakva je njegova porodica, koja je pobegla od rata u Bosni devedesetih godina! 🙏🙏🙏

Posted by Serbian Times on Wednesday, March 24, 2021

Nevenova sahrana biće ovog vikenda – međutim, ceremonija je otvorena samo za članove porodice, parohijane i one koji su bliski porodici. Porodica s poštovanjem, ali odlučno traži da nijedan medij ne prisustvuje.

Porodica dalje traži da novinski mediji do daljeg ne pokušavaju da kontaktiraju ili pristupaju članovima porodice. Porodica je bombardovana zahtevima medija i neophodno joj je vreme daleko od javnosti.

Parohijani su se udružili u molitvi za porodicu Stanišić i postavili spomen obeležje ispred svoje crkve, gde ljudi mogu doneti sveće, moliti se i odati počast Nevenu. Molimo vas da ovaj vikend i događaji tokom njega budu prepušteni porodici.”

Stanišić je radio u Кing Soopers-u, a iza sebe ostavlja roditelje i mlađu sestru.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: FOX 31 Denver
Foto: Printscreen Twitter@DavidBegnaud

Advertisement