Connect with us

Amerika

YOU TUBE CENZURIŠE ISTINU O KORONI: Obrisan video dvojice američkih lekara

Published

on

U svom izlaganju u videu, dva lekara predstavila su mnoštvo informacija, statističkih podataka sa Vladinih stranica, dajući sopstvenu analizu baziranu na višegodišnjem kliničkom iskustvu. A onda je video obrisan…

Konzervativni američki publicista i jedan od najpopularnijih voditelja Fox newsa Taker Karlson, osvrnuo se na brisanje video klipa sa Youtube platforme na kojem dvojica lekara iz Kalifornije iznose naučne, istinite podatke o koronavirusu. Video je imao više od pet miliona pregleda.

U svom izlaganju u videu, dva lekara predstavila su mnoštvo informacija, statističkih podataka sa Vladinih stranica, dajući sopstvenu analizu baziranu na višegodišnjem kliničkom iskustvu.

“Zabeležena su 1.227 smrtnih slučajeva u Kaliforniji, sa prevalencijom od 4,7 miliona. To znači da imate 0,03 odsto šanse da umrete od kovida19 u državi Kalifornija“, rekao je lekar.

Voditelj Karlson je konstatovao da ta brojka ne opravdava zatvaranje zdravstvenog sistema, sprečavanje Amerikanaca da idu na posao i njihova izolacija.

Lekari su otkrili i da se od njih traži da bolest ili smrt pacijenta dovedu u vezu sa koronavirusom.

“Nismo bili pod pritiskom da testiramo na grip. Ali iz razgovora sa doktorima hitne pomoći i mojim prijateljima zaključuje se da se vrši pritisak da dodamo KOVID u izveštajima o smrti. Zašto je to tako? Zašto smo pod pritiskom da dodamo COVID? Da bismo povećali broj i učinili da izgleda malo gore nego što je? Mislim da je tako“, rekao je dr Dan Erikson.

DR ERIKSON: Pričao za lokalnu kalifornijsku TV stanicu

Nakon što je video obrisan sa Youtube platforme, voditelj Foxa zbog cenzure je kritikovao, ne samo velike tehnološke kompanije kao što su Facebook i Google, već i političare kojima ova tragedija služi kao sredstvo za povećanje moći nad američkim stanovništvo.

“Teško je setiti se naučnog videa koji je skinut kao ovaj. Iskrenost zasnovana na činjenicama, koja je duša nauke, je napadnuta, čak i u bolnicama. Verovatno da ćemo ovaj trenutak zapamtiti kao prekretnicu u načinu na koji živimo u ovoj zemlji, nagli prekid sa 250 godina dugom tradicijom, zakonima i običajima”, izjavio je Taker.

Kako je dodao, Amerikanci sede u svojim kućama, konzumirajući marihuanu i pivo, dok im je zabranjeno da idu u crkvu ili na proteste koji se doživljavaju kao ilegalni, a paralelno sa tim n ainformativnim platformama se dozvoljavaju samo mišljenja koja su odabrana od strane lidera.

Nije ni čudo što su naši zvaničnici uradili tako loš posao štiteći nas od Kine. Oni su u istom timu. Dok se borimo protiv ovog virusa, postajemo daleko sličniji zemlji iz koje je potekao. Postajemo više poput Kine. Zastrašujuće je“, rekao je Taker.

I Facebook kompanija ovog utorka skinula je sa spiska događaja najavu za demonstracije u Mičigenu, uz obrazloženje da ne spadaju pod politički govor, već dezinformacije.

IZVOR: Foxnews/Serbian Times FOTO: Printscreen

Advertisement