Chicago, IL
46°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 50%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
45°F
45°F
45°F
45°F
43°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 1 year ago

By admin

VOZAČ KAMIONA IZ BIH UBIJEN U SAD: Nakon svađe na semaforu upucao ga mladić naočigled svoje dece!

Džemal Čardaković, 45-godišnji Bosanac, ubijen je u subotu u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Nju Hempširu, u blizini tržnog centra, javljaju lokalni američki mediji.

Prema zvaničnim informacijama, Čardakovića je ubio 22-godišnji Tyrese Harris koji je uhapšen nakon pucnjave te je optužen po dve tačke optužnice za ubistvo iz vatrenog oružja.

“Harris je ubio Čardakovića tako što je pucao u njega, a okolnosti pokazuju krajnju ravnodušnost prema vrednosti ljudskog života”, naveli su iz policije.

Kako ističu mediji, do pucnjave je je došlo u trenutku kada je Harris, vozeći terenac, stao na semaforu ispred Čardakovića koji je vozio kamion. Vozač kamiona izašao je iz vozila kako bi razgovarao s Harrisom koji je u tom trenutku upucao Čardakovića.

Pre rasprave na semaforu, a nakon toga i ubistva, Harris je navodno u vožnji određeni period nesavesnom vožnjom ometao saobraćaj i druge učesnike u njemu.

“Osumnjičeni je pobegao sa mesta pucnjave u plavoj Hondi. Osumnjičeni Harris je i ranije pružao otpor policiji prilikom hapšenja te se smatra izuzetno opasnom osobom”, pojašnjava se.

Također, svedoci koji su se nalazili na ovom mestu u trenutku tragedije naglasili su kako se u kabini s Čardakovićem nalazilo i dvoje dece.

“Nakon pucnjave, vrlo brzo su se pojavile osobe koje su se identifikovale kao članovi porodice. Uz pomoć policije, udaljeni su sa mesta zločina”.

Ubijeni Čardaković u Americi je živio duže od dve decenije, bio je oženjen i otac troje dece.

Izvor: Klix.ba Foto: Facebook / Manchester NH Police

YOU MAY LIKE