Connect with us

Amerika

VOZAČ KAMIONA IZ BIH UBIJEN U SAD: Nakon svađe na semaforu upucao ga mladić naočigled svoje dece!

Published

on

Džemal Čardaković, 45-godišnji Bosanac, ubijen je u subotu u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Nju Hempširu, u blizini tržnog centra, javljaju lokalni američki mediji.

Prema zvaničnim informacijama, Čardakovića je ubio 22-godišnji Tyrese Harris koji je uhapšen nakon pucnjave te je optužen po dve tačke optužnice za ubistvo iz vatrenog oružja.

“Harris je ubio Čardakovića tako što je pucao u njega, a okolnosti pokazuju krajnju ravnodušnost prema vrednosti ljudskog života”, naveli su iz policije.

Kako ističu mediji, do pucnjave je je došlo u trenutku kada je Harris, vozeći terenac, stao na semaforu ispred Čardakovića koji je vozio kamion. Vozač kamiona izašao je iz vozila kako bi razgovarao s Harrisom koji je u tom trenutku upucao Čardakovića.

Pre rasprave na semaforu, a nakon toga i ubistva, Harris je navodno u vožnji određeni period nesavesnom vožnjom ometao saobraćaj i druge učesnike u njemu.

“Osumnjičeni je pobegao sa mesta pucnjave u plavoj Hondi. Osumnjičeni Harris je i ranije pružao otpor policiji prilikom hapšenja te se smatra izuzetno opasnom osobom”, pojašnjava se.

Također, svedoci koji su se nalazili na ovom mestu u trenutku tragedije naglasili su kako se u kabini s Čardakovićem nalazilo i dvoje dece.

“Nakon pucnjave, vrlo brzo su se pojavile osobe koje su se identifikovale kao članovi porodice. Uz pomoć policije, udaljeni su sa mesta zločina”.

Ubijeni Čardaković u Americi je živio duže od dve decenije, bio je oženjen i otac troje dece.

Izvor: Klix.ba Foto: Facebook / Manchester NH Police

Advertisement