Chicago
73°
Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 9mph ESE
Humidity: 62%
Pressure: 30.09"Hg
UV index: 0
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

VLASNIK DENVERA ISPUNIO OBEĆANJE: Zavirite u luks privatni avion kojim je Jokić doleteo u Srbiju! (FOTO, VIDEO)

Nikola Jokić je posle osvojene titule u NBA ligi, gde je dominirao i osvojio MVP priznanje stigao u Sombor gde uživa u miru sa svojom porodicom i svojim konjima, gde je i prisustvovao tradicionalnoj trci u Somboru.

Jokić je u Sombor stigao privatnim avionom, kako bi stigao da bude i na proslavi koja je organizovana u Denveru, a potom i u Las Vegasu, ali i da ne bi kasnio na trke svojih konja.

Još posle osvajanja titule u prvom intervjuu Jokić je najavio da ide kući, a na konferenciji za medije se iznervirao kada je saznao kada je proslava na ulicama Denvera, pošto nije bio siguran da može da stigne i na trke svojih konja u Somboru. Tada je najavio i da će pitati gazdu kluba za privatni avion, a upravo privatnim avionom je na kraju i došao u Beograd.

Jokića je prevezao model aviona u vlasništvu Stena Krenkea “Bombardier Global 6000”. Ovaj model dostiže opseg krstarenja na 11.000 metara, može da primi maksimalno 19 putnika, opremljen je naprednom tehnologijom i luksuznim sadržajima, uključujući prostranu kabinu, brzi internet, kuhinju…

Avion može da leti čitavih 17 časova bez zaustavljanja, što je najviše u odnosu na sve konkurente među privatnim avionima, a maksimalna brzina mu je 1.090 km/h.

Dužina samog aviona je 30 metara, a raspon krila je 28 metara. Cena ove “leteće tvrđave” je oko 50 miliona evra.

Upravo ovim avionom Nikola Jokić je direktno iz Amerike stigao u Beograd, i to nakon burne noći u Las Vegasu, gde je zajedno sa saigračima slavio do kasno u noć.

Video koji prikazuje unutrašnjost aviona možete pogledati na linku OVDE.

POVEZANE TEME:

RODMAN IZABRAO JOKIĆA ISPRED BIRDA: Zbog njegovih reči, međutim, niko nije srećan! (VIDEO)

“MNOGO SMO PONOSNI NA NIKOLU”: Dirljive reči Natalije Jokić, supruge srpskog asa! (VIDEO)

JEDINI BELAC U MORU CRNACA: Šekil O’Nil svrstao Jokića među najbolje centre svih vremena! (FOTO)

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Instagram @nuggets

YOU MAY LIKE