Connect with us

aktuelno

VIRTUELNI KONCERT BENDA BRKOVI: Spremite se za najveće hitove uživo 6. marta! (VIDEO)

Published

on

Balkanska pank folk wellness atrakcija “Brkovi” pridružiće se u subotu, 6. marta globalnim trendovima i odsviraće svoj prvi virtuelni koncert.

“Jako se radujem, oduvijek smo htjeli napraviti ovako nešto. Kad već normalne ne rade, dodjite u našu digitalnu birtiju, svirat ćemo najveće hitove”, poručio je frontman “Brkova” Shamso69 najavljujući nastup.

Za svoje prvo virtualno koncertno iskustvo najavili su izvođenje najvažnijih pesama karijere, što znači da će krenuti od debija “Punkfolkwellness” i obuhvatiti sve do poslednjeg singla “Bagra sa ekrana”.

Kroz digitalnu birtiju protutnjaće “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“, „Srećo laku noć“, „Znanac“, „Skupe bombonjere“, „Odlazim“, „Slušaj sada dobro“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane čak 57 miliona puta!

Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2020. od 683.000 slušanja na Spotifyju i 526.000 na Deezeru i činjenica da su Brkovi jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regiona, kao i da su uredno rasprodavali velike dvorane po svim državama, jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret!

Dok se situacija ne normalizuje koncert 6. marta u 21h po srpskom vremenu, biće idealna prilika da se ceo region, dijaspora i ostatak sveta skupi na jednom mestu.

Ulaznice za onlajn koncert Brkova koštaju 9 eura, a na sam dan koncerta nešto više. Prodaja ulaznica vrši se isključivo na linku OVDE.

Izvor: Promo / Brkovi
Foto: Promo / Brkovi

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement