Chicago
16°
Углавном облачно
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 1°F
Ветар: 16mph NW
Влажност: 63%
Притисак: 30.19"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
39/32°F
48/34°F
41/36°F

Published 1 godina ranije

By Antonije Kovačević

(VIDEO) KAKAV GEST ČOLE U ČIKAGU: Sa bine primetio da je momku pozlilo i otrčao da mu donese flašicu vode! I sve to uz pesmu…

Živ, a već legenda! Zdravko Čolić održao je pre dve večeri koncert u krcatoj dvorani “Joe`s Live” u Čikagu i još jednom dokazao da je neprikosnoveni kralj scene koji ne planira skoro da prepusti presto ni posle 55 godina veličanstvene karijere.

Čola je te večeri pokazao da nema premca kada je u pitanju pevačko umeće, ponašanje na sceni, ali i da je veliki džentlmen i čovek u svakoj prilici, pa čak i kada se zatekne na sred bine, sa mikrofonomu publici.

Šta se desilo? U jednom trenutku Zdravko je primetio da je jednom momku u publici pozlilo, brzo se okrenuo da potraži pomoć, ali kada je nije našao otrčao je na drugi kraj scene, uzeo flašicu vode i dao je momku, tačnije njegovoj devojci koja ga je pridržavala. Sve se odigralo u desetak sekundi, a zanimljivo je da muzički bard tokom intervencije nije prekidao pesmu.

Na snimku se da videti i zabrinuto Čolino lice u trenucima dok prati razvoj situacije sa mladićem, koji se onesvestio na svega nekoliko koraka ispred stejdža.

Uostalom, pogledajte snimak koji je kamerom zabeležila naša čitateljka Sandra Glišić. Čolina intervencija počinje od 1 minut i 18 sekundi…

Šta reći nego se još jednom pokloniti velemejstoru pesme i velikom čoveku, Zdravku Čoliću.

Čola je sinoć, još jednim briljantnim nastupom u Njujorku, okončao američki deo turneje, a sutra će upravo u Velikoj jabuci proslaviti svoj 71.rođendan. Čestitamo!

I dabogda nam pevao i kada napuni stotku!

Piše: Antonije Kovačević Foto: Ivana Milano Video: Sandra Glišić

YOU MAY LIKE