Published 3 months ago

By Serbian Times

VENČANJE U STUDENTSKOM DOMU: Miloš i Aleksandra krunisali svoju ljubav na mestu gde je sve počelo! (FOTO)

Nedavno su se Aleksandra i Miloš zakleli na večnu ljubav, a jedan deo venčanja obavili su u Studenjaku!

Njihova ljubav počela je u domu, pa je ovaj mladi par rešio da nakon izgovaranja sudbonosnog “da” , dođe do Studenjaka i obavi još nešto važno.

-Studentski domovi su mesta na kojima počinju brojna prijateljstva. Studentski domovi su mesta gde se rađaju mnoge ljubavi. Prijateljstva iz doma najčešće traju celog života. Veoma često, i ljubav iz doma bude baš takva – za ceo život – navodi se na Instagram stranici “studentski_centar_beograd” i dodaje:

-Aleksandra i Miloš Radosavljević su živeli u Studenjaku. Tu je počela njihova ljubav koju su pre nekoliko dana odlučili da ovekoveče upravo ispred F krila Doma I, gde su i živeli. O njihovoj ljubavi, na venčanju su svedočili takođe prijatelji iz doma.

Ova objava imala je dosta lajkova, ali i pozitivnih komentara.

Novopečeni mladoženja Miloš Radosavljević, inače mašinski inženjer, objašnjava da su se on i njegova izabranica, koja je elektro inženjer, fotografisali u Studentskom domu zbog mnogih uspomena.

-Odlučili smo da nam svadbene fotografije budu iz doma, zato što smo tu živeli četiri-pet godina. Venčanje smo obavili na Novom Beogradu. Upoznali smo se 2018. godine, Aleksandra je radila kao student portir, a iz doma smo izašli pre tri godine. Ja sam studirao Mašinski fakultet, a ona Visoku elektrotehničku školu – priča Miloš.

Inače, kumove koji su ih venčali upoznali su takođe u Studenjaku.

-Moj kum mi je bio cimer dve godine, a i studirali smo zajedno. Sada živimo u Zemunu, a prošle godine dobili smo i ćerku. Studenjak nas vezuje za mnoge uspomene, zato smo i rešili da se tamo fotografišemo – rekao nam je Miloš.

PROČITAJTE VIŠE:

VELIKI USPEH KRAGUJEVAČKOG GIMNAZIJALCA: Sava predstavlja Srbiju na Svetskoj fizičkoj Olimpijadi u Tokiju!

DA ŠUMADIJOM UVEK FRULA SVIRA: Milijan iz Kanade donirao deci 50 tradicionalnih intrumenata! (FOTO)

NIJAGARINI VODOPADI U BOJAMA SRPSKE TROBOJKE: Međunarodni festival u čast najvećeg srpskog naučnika!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @studentski_centar_beograd

YOU MAY LIKE