Chicago
73°
Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 9mph ESE
Humidity: 62%
Pressure: 30.09"Hg
UV index: 0
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

NEVEROVATAN GEST ĐOKOVIĆA: Nole po najvećem pljusku delio autograme navijačima! (FOTO)

Kiša pravi užasne probleme, pa se sve češće govori da bi trebalo napraviti krov preko čitavog kompleksa Vimbldona.

Novak Đoković je morao da prekine trening zbog kiše, u Londonu u poslednja dva dana kiša ne da mira nikome. I još jednom je naišao oblak koji je učinio da kiša pada 10 minuta, a odmah nakon toga je došlo do razvedravanja.

Ipak, Novak je morao da ubrza poslednjih nekoliko minuta treninga, a onda čak i da potrči sa terena jer su dečaci odmah počeli da skidaju mreže. Ipak, imao je dovoljno vremena da se pozdravi sa Arinom Sabalenkom, njegovom prijateljicom.

I dok je kiša padala nije mogao da ne zastane ispred navijača, potpisivao je postere, slike, peškire i loptice i čak bio spreman za nekoliko fotografija. Ovaj gest je oduševio navijače koji su među sobom govorili da bi ga razumeli i da je odlučio da samo prođe.

Đoković je tako neplanirano imao nešto kraće zagrevanje, ali ni do ne bi trebalo da bude preveliki problem pred meč sa Džordsnom Tompsonom. Verovatno je to samo značilo dodatno vreme u teretani.

PROČITAJTE VIŠE:

MOĆNE REČI NOLETOVOG RIVALA: Izlazim na teren, a nema šanse da pobedim! On je najveći svih vremena!

VAVRINKI TRAŽILI DA OD NOVAKA, NADALA I FEDERERA IZABERE IDEALNOG TENISERA: “Nema potrebe, dovoljan je jedan!”

NAJVEĆI I VAN TERENA: Nole posle meča na Vimbldonu prišao devojčici u invalidskim kolicima, evo šta joj je poklonio! (VIDEO)

Izvor: Nova
Foto: Nova.rs

YOU MAY LIKE