Connect with us

Amerika

VELIKI MITING U ČIKAGU: “Srbi za Trampa” u subotu kod Pikasove statue!

Published

on

“Inicijativa “Srbi za Trampa 2020 održaće u subotu 31.oktobra od 2-3 PM miting podrške predsedniku SAD u centru Čikaga, na trgu ispred Richard J. Daley centra, pored čuvene statue Pabla Pikasa.

Predstavnici Inicijative pozivaju sve pripadnike srpske i balkanske zajednice koji žive u širem regionu Čikaga da im se priključe.

“Pred nama su najvažniji izbori koje je ova zemlja imala u poslednjih 150 godina, izbori na kojima se odlučuje o sudbini svih nas.

Ako vam je stalo do perspektive vašeg biznisa i sigurnosti vaše porodice, ako podržavate policiju, zakon i red, a protiv ste kriminala, korupcije, nasilja na ulicama, političke propagande u školama, trgovine ljudima i decom…očekujemo da nam se priključite u subotu, da još jednom zajedno dignemo glas za reizbor predsednika Donalda Trampa”, poručuju iz Inicijative Serbs for Trump 2020“.

Oni su istakli da naziv Inicijative ne znači i da je poziv ograničen isključivo na pripadnike srpske zajednice, već da su “dobrodošli pripadnici svih balkanskih i bivših jugoslovenskih nacija koji dele iste poglede na budućnost Amerike”.

-Ponesite zastave SAD, Srbije i zemalja iz kojih potičete, kaže se na kraju proglasa Inicijative “Srbi za Trampa 2020”.

OČEKUJE SE DOLAZAK I SRBA IZ VISKONSINA: “Srbi za Trampa” aktivni u svim državama

Piše: Antonije Kovačević Foto: Youtube

Advertisement