Chicago, IL
64°
Fair
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 63°F
Wind: 13mph S
Humidity: 39%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 3
3 pm4 pm5 pm6 pm7 pm
66°F
66°F
61°F
59°F
57°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
34°F / 23°F
46°F / 32°F
46°F / 39°F
61°F / 48°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

UKLETI KOMŠILUK ANE VOLŠ: Komšije otvorile dušu, ona je već treća žrtva u naselju!

Nestanak Beograđanke Ane Volš (39), koju je, kako se sumnja, 1. januara ubio, raskomadao i bacio na deponiju suprug Brajan (48), potresao je stanovnike gradića Kohaset u američkoj državi Masačusets i podsetio žitelje ovog mesta na još dva jeziva zločina koja su se u prošlosti tu dogodila!

Kako su za američke medije ispričale komšije Volšovih, “Kohaset kao da je uklet, jezivi zločini se nižu decenijama”.

Naš komšiluk nije bezbedan ni sa Brajanom u zatvoru. Zla kob se odavno nadvila nad ovim krajem, još od nestanka i ubistva dve devojčice čiji ubica nikada nije priveden pravdi. Jezivo je i to što su se sve tri žrtve prvo vodile kao nestale – ispričali su meštani.

Ubistva dve devojčice iz komšiluka Ane Volš, nikada nisu rešena. Jedna od njih je desetogodišnja Holi Pirajnen.

Holi i njena porodica su pre njenog nestanka boravili u vikendici na obali jezera blizu Kohaseta, gde je živela Ana Volš porodicom. Holi i njen brat otišli su kod komšije, njen brat se vratio u kolibu u kojoj su živeli baka i deda, ali ona nije – podsećaju američki mediji na zločin koji se dogodio 1993. godine.

Potraga za Holi trajala je dva meseca, a lovci su pronašli njene ostatke nekoliko kilometara od kolibe u šumi.

Telo druge stanovnice ovog kraja, Moli Biš (16), ponađeno je u istoj šumi, deset godina kasnije. Za njeno ubistvo sumnjiči se muškarac koji je 1993. oteo i ubio Holi Pirajnen. Međutim, svirepi ubica nikada nije pronađen, pa samim tim ni procesuiran – navode američki medijI i dodaju da je nakon ubistva Moli otkriveno da je ona mnogo godina ranije napisala pismo porodici Holi Pirajnen.

Veoma mi je žao, Holi je lepa devojčica. Visoka je skoro kao ja. Volela bih da sam je poznavala – napisala je Moli kada je imala 10 godina.

Sumnja se da j ubica dve devojčice iz Kohaseta brkati muškarac. Neki od dokaza naveli su policiju da imenuju Dejvida Puliota kao osumnjičenog za ova dva ubistva, ali on nikada nije bio zvanično osumnjičen, sve do svoje smrti.

1993. godina – nestala Holi Pirjanen (10), koja je posle dvomesečne potrage nađena mrtva x 2003. godina – posle potrage koja je trajala dve godine nađeno telo Moli Biš (16) x 2023. godina – posle kraće potrage za Anom Volš, otkriveno da je ona ubijena u svom podrumu.

POVEZANE TEME:

ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!

POVERENJE JE KOŠTALO ŽIVOTA: Ana Volš molila sud da Brajan ne ide u zatvor!

POSLEDNJE PORUKE KOJE JE ANA VOLŠ POSLALA MAMI: “Mama, jel bi mogla sutra da dođeš za Vašington? Brajan i ja se ne slažemo!” (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @anawalshe

YOU MAY LIKE