Chicago, IL
59°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 9mph ENE
Humidity: 47%
Pressure: 29.99"Hg
UV index: 3
11 am12 pm1 pm2 pm3 pm
61°F
61°F
61°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
66°F / 61°F
68°F / 48°F
57°F / 46°F
54°F / 45°F
52°F / 41°F

Published 11 months ago

By Serbian Times

UHAPŠENE UČENICE IZ KRUŠEVCA: Na mrežama objavile da je tinejdžer ubio druga i drugarice! (FOTO)

Policija je u Kruševcu uhapsila A. Ž. (19) i I. N. (19) zbog sumnje da su izvršile krivično delo Izazivanje panike i nereda.

One su uhapšene nakon nemilog događaja i prijave Ž. Ž. (19) da ima problem sa dve učenice istog odeljenja škole koju pohađaju u Kruševcu.

Ž. Ž. je u prijavi naveo su da su dve devojke, inače školske drugarice rekle “da je on povučen i tih i da će možda njima da se desi kao ovo iz Beograda”.

Dan kasnije na aplikaciji “vac ap”, u grupi odeljenja 4/2 koje pohađaju Ž. Ž., A. Ž. i I. N. i svi učenici tog odeljenja, osumnjičena I. N. je poslala fotografiju na kojoj je bio lažni, izmišljeni tekst u formi novinarskog izveštaja pod naslovom “Haos u Kruševcu, dečko Ž. Ž. (18) ubio druga i drugaricu iz odeljenja“, a u okviru teksta se nalazila i fotografija Ž. Ž.

Fotografiju je napravila osumnjičena A. Ž.

Po nalogu zamenika OJT u Kruševcu osumnjičenima I. N. i A. Ž. je određeno zadržavanje.

PROČITAJTE VIŠE:

INTERVJU, DANICA CRNOGORČEVIĆ: Ponosim se time što me je vaspitao mitropolit Amfilohije! Evo kako je nastala pesma “Veseli se srpski rode” (VIDEO)

SRBIJO, BUDI PONOSNA! Naš Aleksa je jedini dva puta biran za studenta godine na čuvenom Prinstonu!

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: Blic

YOU MAY LIKE