Chicago, IL
55°
Sunny
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 52°F
Wind: 15mph S
Humidity: 32%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 1
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
54°F
50°F
46°F
45°F
43°F
WedThuFriSatSun
57°F / 41°F
46°F / 34°F
37°F / 25°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

UGOVORILI SEKS SA NEMCEM PA GA OPLJAČKALI I UBILI: Dokazi doveli policiju do dva Srbina!

Državljani Srbije stari 20 i 26 godina uhapšeni zbog sumnje da su Nemca (56) pretukli nasmrt i opljačkali ga.

Nemačka policija uhapsila je dvojicu srpskih državljana starih 20 i 26 godina zbog sumnje da su 14. januara preko aplikacije za upoznavanje namamili muškarca (56), dogovarajući seksualni odnos s njim, a potom ga u kupatilu njegove kuće ubili i opljačkali.

Sumnja se da je muškarac star 56 godina preko aplikacije ugovorio seksualni odnos sa dvojicom mladića. Sumnja se da je otišao po njih u Remšajd i odvezao ih u svoju kuću u Hersdorfu, u kojoj su ga na spratu ubili. Još nisu razjašnjeni svi detalji zločina. Zna se da je nemački državljanin ubijen u kupatilu, i to tako što su mu nanete brojne povrede po glavi – preneli su nemački mediji.

Oni navode da se sumnja da je ubijeni bio žrtva krađe i da osumnjičeni s njim nisu želeli seksualni odnos, već su činjenicu da je ubijeni zainteresovan za muškarce iskoristili kako bi ušli u kuću.

Sumnja se da su pretresli njegovu kuću posle zločina u potrazi za novcem. Odneli su njegov mobilni, kao i novčanik s platnom karticom. Ono što se zasad zna jeste da su peške pobegli s mesta zločina, a zatim se, koristeći taksi i javni prevoz, vratili u Severnu Rajnu, u stan u kom su i uhapšeni – otkrili su istražitelji.

Ključni tragovi na osnovu kojih su uhapšeni desetak dana posle zločina, u utorak, bili su mobilni telefon žrtve i kartica kojom su pokušali s bankomata da podignu gotovinu, ali nisu uspeli.

Na teret im je stavljeno ubistvo iz koristoljublja. Oni su privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Triru, koji im je odredio pritvor, ali nisu detaljno iznosili svoje odbrane – navode mediji.

Prema rečima glavnog javnog tužioca u Triru Petera Fricena, proteklih dana su prikupljeni brojni dokazi.

Izjave svedoka, finansijski i telekomunikacioni podaci su sistematski procenjivani i dvojici mladića se ušlo u trag – rekao je tužilac i otkrio da postoji svedok koji ih je u noći ubistva video ispred kuće. Opisao je da je jedan imao bradu, a da je drugi nosio masku za lice.

Nemački mediji navode i da su u akciju hapšenja bile uključene i specijalne jedinice. Ubijeni je, kako navode, živeo sam u kući, a njegova porodica zbunjena je onim što se dogodilo.

PROČITAJTE VIŠE:

STARAČKI DOM I 40 GODINA MLAĐI MUŠKARAC: Uzrok smrti troje ljudi je milion dinara!

U NASELJU SUVI DO KAMENOVAN AUTOMOBIL SA KRAGUJEVAČKIM TABLICAMA: Još jedan napad na Srbe!

NESREĆE KAO SVAKODNEVICA: Dva vagona sa fosfornom kiselinom iskliznula iz šina u Zaječaru!

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE