Chicago, IL
70°
Sunny
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 14mph NNE
Humidity: 51%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 7
1 pm2 pm3 pm4 pm5 pm
68°F
68°F
66°F
66°F
66°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 55°F
73°F / 57°F
70°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

UGLEDNI LEKAR SUPRUZI NANEO STRAŠNE POVREDE: Dobio 30 dana pritvora, isplivali jezivi detalji!

Ugledni doktor sa VMA koji je osumnjičen da je u sredu brutalno pretukao suprugu u njihovom porodičnom domu u Zemunu, određen je pritvor do 30 dana zbog nasilje u porodici i to zbog tri razloga.

Dana 2.02.2023. godine od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je lekar zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od početka januara do početka februara ove godine vršio krivično delo nasilje u porodici, na taj način što je u više navrata prema oštećenoj – svojoj supruzi, vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povrede, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je, a usled čega joj je ugrozio spokojstvo i telesni integirtet, te joj naneo joj višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su oštećenoj polomljena četiri rebra kao i leva laktična kost, a koje povrede se kvalifikuju kao teška telesna povreda – stoji u saopštenju nadležnog tužilaštva.

PROČITAJTE VIŠE:

Osumnjičeni je prilikom saslušanja u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu izabranog branioca, iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem. Nadležno tužilaštvo podnelo je predlog Trećem osnovnom sudu da se osumnjičenom odredi pritvor i to iz tri razloga kako ne bi uticao na svedoke, kako ne bi počinio isto krivično delo, ali i kako ne bi uticao na svedoke.

POVEZANE TEME:

PREMINUO POZNATI DIZAJNER: Pako Raban je okrenuo modu naglavačke!

MIHAILO MEDENICA SA FRONTA U DONJECKU: Ništa sem smrti Rusima ne pripada!

SRBI IMAJU VELIKOG PRIJATELJA U ČIKAGU: Ministarka Marija Papas organizuje prijem povodom Dana državnosti Srbije!

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen Kurir.rs

YOU MAY LIKE