Connect with us

Amerika

UBICE PRIVEDENE PRAVDI: Dva brata uhapšena za ubistvo policajke u Čikagu, odbijena im kaucija!

Published

on

Čoveku optuženom za ubistvo čikaške policajke Ele Frenč odbijena je kaucija. Frenč je poginula u pucnjavi u subotu, a ranjen još jedan policajac, koji je pogođen u desno oko i trenutno je u bolnici u kritičnom stanju.

Emonte Morgan (21) optužen je za ubistvo uniformisanog lica prvog stepena, pokušaj ubistva policajca prvog stepena, tešku nezakonitu upotrebu oružja i nezakonitu upotrebu oružja od strane prestupnika.

Morganu je odbijen zahtev za kauciju na ročištu. On je takođe upucan, tokom kasnije razmene vatre sa policijom i nalazi se u bolnici.

Emonteov brat – Erik Morgan (19) takođe je optužen u vezi sa pucnjavom. On se tereti za tešku, nezakonitu upotrebu oružja, nezakonitu upotrebu oružja od strane prestupnika i ometanje pravde.

Prilikom incidenta, policajci, uključujući Frenč, bili su u uniformama i u obeleženom automobilu kada su zaustavili vozača zbog isteklih tablica, saopštio je pomoćnik državnog tužioca Džejms Marfi na saslušanju.

Vozilom je upracljao Erik Morgan, dok je žena bila na suvozačevom mestu, a Emonte Morgan pozadi, rekao je Marfi. U automobilu se osećao alkohol, a žena nije imala vezan pojas, naveo je tužilac.

Muškarac optužen za ubistvo policajke Ele Frenč otvorio je vatru tokom opiranja zaustavljanju u saobraćaju, istakli su tužioci.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Block Club Chicago
Foto: Ela Frenč / Printscreen Twitter @Chicago_Police

Advertisement