Chicago, IL
55°
Sunny
6:22 am5:42 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 10mph SSE
Humidity: 52%
Pressure: 30.06"Hg
UV index: 3
3 pm4 pm5 pm6 pm7 pm
55°F
55°F
54°F
52°F
50°F
SunMonTueWedThu
66°F / 54°F
70°F / 41°F
45°F / 36°F
48°F / 36°F
48°F / 41°F

Published 3 years ago

By admin

UBICE PRIVEDENE PRAVDI: Dva brata uhapšena za ubistvo policajke u Čikagu, odbijena im kaucija!

Čoveku optuženom za ubistvo čikaške policajke Ele Frenč odbijena je kaucija. Frenč je poginula u pucnjavi u subotu, a ranjen još jedan policajac, koji je pogođen u desno oko i trenutno je u bolnici u kritičnom stanju.

Emonte Morgan (21) optužen je za ubistvo uniformisanog lica prvog stepena, pokušaj ubistva policajca prvog stepena, tešku nezakonitu upotrebu oružja i nezakonitu upotrebu oružja od strane prestupnika.

Morganu je odbijen zahtev za kauciju na ročištu. On je takođe upucan, tokom kasnije razmene vatre sa policijom i nalazi se u bolnici.

Emonteov brat – Erik Morgan (19) takođe je optužen u vezi sa pucnjavom. On se tereti za tešku, nezakonitu upotrebu oružja, nezakonitu upotrebu oružja od strane prestupnika i ometanje pravde.

Prilikom incidenta, policajci, uključujući Frenč, bili su u uniformama i u obeleženom automobilu kada su zaustavili vozača zbog isteklih tablica, saopštio je pomoćnik državnog tužioca Džejms Marfi na saslušanju.

Vozilom je upracljao Erik Morgan, dok je žena bila na suvozačevom mestu, a Emonte Morgan pozadi, rekao je Marfi. U automobilu se osećao alkohol, a žena nije imala vezan pojas, naveo je tužilac.

Muškarac optužen za ubistvo policajke Ele Frenč otvorio je vatru tokom opiranja zaustavljanju u saobraćaju, istakli su tužioci.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Block Club Chicago
Foto: Ela Frenč / Printscreen Twitter @Chicago_Police

YOU MAY LIKE