Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 11mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 29.89"Hg
UV index: 0
2 am3 am4 am5 am6 am
57°F
57°F
54°F
54°F
52°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 39°F
48°F / 37°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By admin

TUGA U AUSTRALIJI: Goran (34) iznenada preminuo, majka umrla od tuge tri dana kasnije!

Goran Ilić (34), muškarac srpskog porekla, preminuo je 12. novembra, a njegovo telo je pronašla njegova majka Elizabet. Kako pišu lokalni mediji, Goran je bio popularan stanovnik zabačenog grada u Južnoj Australiji koji broji 2.000 stanovnika. Lokalni list “Coober Pedy Regional Times”, odao mu je počast.

“Goran Ilić je bio popularan među svim starosnim grupama. Imao je prirodan šarm, bio je lepo vaspitan i pristojan”, piše u listu, a uzrok njegove smrti nije objavljen. Tri dana nakon što je umro, Goranova majka je preminula.

“U ranim jutarnjim satima, Elizabet Ilić se probudila sa bolovima u grudima i pozvala prijatelje u pomoć. Pozvana je hitna pomoć, ali je umrla u bolnici nekoliko sati kasnije. Imala je istoriju srčanih problema i veruje se da je uzrok srčanog udara bila tuga zbog smrti sina”, piše list.

Na stranici GoFundMe otvoren je nalog za sakupljanje finansijske pomoći nakon smrti Gorana Ilića. “Svako ko je komunicirao sa Goranom znao je da je drugačiji, mogao je da razgovara sa bilo kim i da ga šarmira. Goran je ostavio uticaj na sve nas.”Meštani i Goranovi prijatelji opraštaju se od njega i na društvenim mrežama.

“Naše najiskrenije saučešće. Neka vam Bog da snage.” “Saučešće porodici. Goran će zauvek nedostajati i svet će uvek biti manje svetao bez njega”, napisali su prijatelji. Njegov prijatelj Luka Belošević se oglasio na Fejsbuku: “RIP moj brate Gorane. Nedostajaćeš mi.”

Inače, kako pišu tamošnji lokalni mediji, u tom zabačenom gradiću u istoj nedelji umro je i vatrogasac Džejden Vots, što je potreslo sve. “Kakva užasna nedelja, izgubili smo tri prelepa stanovnika našeg grada. Prvo Goran Ilić, pa samo nekoliko dana kasnije njegova mama, moja prijateljica, Elizabet, a zatim za samo nekoliko dana Džejden Vots.”

“Ove godine smo se oprostili od prevelikog broja naših prijatelja i komšija”. “Izražavam svoje iskreno saučešće porodici i prijateljima. Moje misli i molitve su za sve vas”. “Goran Ilić je bio prerano oduzeta lepa duša, bio je čovek srpske pravoslavne vere sa ličnošću većom od života”, piše na stranici GoFundMe.

Kako se navodi, Goranova želja je bila da bude sahranjen u najsvetijem Svetosavskom manastiru u Elejnu gde je i kršen”. Takođe, tradicionalno srpsko opelo biće održano u Slobodnoj srpskoj pravoslavnoj crkvi u Hindmaršu, u predgrađu Adelaide. “Sav prikupljeni novac biće doniran manastiru Svetog Save”, piše na stranici. Iza Gorana su ostali otac Dragan Ilić i brat Zoran Ilić.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Mondo
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE