Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:37 am5:30 pm CST
Feels like: 61°F
Wind: 11mph SW
Humidity: 44%
Pressure: 29.84"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
57°F
54°F
50°F
48°F
46°F
ThuFriSatSunMon
52°F / 36°F
41°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 50°F

Published 12 months ago

By Serbian Times

TROJE MRTVIH U AMERICI: Policija našla telo na ulici, prateći tragove otkrila horor u obližnjoj kući!

Tri osobe su poginule u četvrtak u severnoj dolini Albukerkija, saopštila je policijska uprava Albukerkija. Policija istražuje mesto događaja.


Prema portparolu APD Gilberta Galegosa, policija je oko 8 sati primila izveštaje o jednoj osobi koja leži na ulici. Policija kaže da je rendžer Državnog parka u Novom Meksiku prvi pronašao osobu koja ne reaguje.

Spasilačka služba je kasnije stigla i odvezla osobu u obližnju bolnicu gde je kasnije preminula od zadobijenih povreda. Policija kaže da se činilo da je osoba izbodena, ali to se još uvek istražuje.


Policija je postavila perimetar i kasnije pronašla dve osobe mrtve u kući u blizini prvobitnog mesta zločina. Policija kaže da su dve osobe izgleda zadobile rane od vatrenog oružja. Policija je takođe pronašla još jednu osobu zaključanu u sobi u kući. Za sada nije jasno da li ta osoba ima bilo kakve povrede.
Tokom konferencije za novinare, Galjegos je rekao da policija veruje da su žrtve u kući povezane sa osobom na ulici. On je dodao da su policajci na ulici pronašli trag krvi od garaže kuće koji vodi do žrtve.

U ovom trenutku, APD nije objavio imena, starost ili pol ljudi koji su umrli. Policija kaže da trenutno nema opasnosti za javnost.

PROČITAJTE VIŠE:

KOLIKO JE UKRAJINACA OSTALO DA ŽIVI U SRBIJI? Kroz Srbiju za godinu dana prošlo je 148 000 izbeglica, evo koliko je ostalo!

SRPSKI MUZIČAR OBORIO SVETSKI REKORD: Njegov nastup u najgledanijem TV šou ima 16 milijardi pregleda! (VIDEO)

LEGENDARNI AMERIKANAC OPLEO PO SVOJIMA: ‚‚Smešno je što Đokoviću ne daju da igra u SAD !”


Izvor: Nova.rs
Foto: pexels

YOU MAY LIKE