Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph NE
Humidity: 86%
Pressure: 30.05"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 4 months ago

By Antonije Kovačević

TRI SRPSKE GRACIJE OSVOJILE AMERIKU: Aleksandra, Anđela i Kristina su šampionke u odbojci, ali i u znanju! (VIDEO)

Tri mlade odbojkašice rodom iz Beograda, koje studiraju na American International College u Springfildu, u američkoj državi Masačusets, ostvarile su u proteklih nekoliko meseci velike uspehe na univerzitetskim prvenstvima.

Aleksandra Ivanović, Anđela Bublić i Kristina Perić osvojile su u protekloj sezoni šampionsku titulu u svojoj Konferenciji NE10, koja je poznata po najboljim ženskim odbojkaškim ekipama u celoj Americi.

Kristina je svojevremeno dva puta bila birana za najtalentovaniju mladu odbojkašicu Srbije i bila je kapiten Crvene Zvezde u mlađim kategorijama. Anđela je igrala u mlađim kategorijama Vizure, a Aleksandra u Radničkom.

Sve tri su dobile stipendiju i karijere i školovanje nastavile u SAD.

TRI GRACIJE: Aleksandra Ivanović, Anđela Bublić i Kristina Perić su odlične studentkinje i odbojkašice

Pored sportskih uspeha, sve tri su i odlične studentkinje. Aleksandra (prva sleva na slici) je treća godina na studijama marketinga i digitalnog marketinga. Anđela (u sredini) završila je master iz komunikacija, a Kristina (desno) je četvrta godina , takođe na odseku marketing i digitalni marketing.

Kristina Perić je, između ostalog, svojim radom i ocenama zaslužila i to da se nađe na prestižnoj Dekanovoj listi univerziteta u Springfildu.

Sve čestitke devojkama uz želje da i ubuduće nastave sa uspesima, kako na sportskom, tako i na akademskom planu.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE